Quines aplicaciones té la cirurgia robòtica en oftalmologia? En quines operacions es fa servir?

Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

La cirurgia robòtica permet fer intervencions quirúrgiques de manera molt més precisa i menys invasiva a través de robots que assisteixen els cirurgians i aconsegueixen un nivell de tremolor 10 vegades menor que el de la mà humana. Aquests robots actuen com un simulador de vol, ja que reprodueixen amb gran exactitud, a l’interior de l'ull, els moviments que fa el cirurgià des de l’exterior.

Malgrat que la cirurgia robòtica és un camp amb molt de futur, els robots estan en estudi per poder canular venes i introduir-hi substàncies o fiadors (petits catèters) per obrir trombes.

Dades personals
Foto DNI / NIE / Pasaporte
Adjunta fotografía de tu documento de identidad
Dades del pacient
Foto DNI/NIE/Pasaporte
Adjunta fotografia del document d'identitat del pacient, si es tracta d'un menor d'edat, també has d'adjuntar el document que t'acredita com a tutor legal.
Dades mèdiques oftalmològiques
Historial mèdic general (no oftalmològic)
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Historial oftalmològic
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Dades de facturació
Informes
Si disposes de proves, imatges oftalmològiques o informes, et preguem que ens els adjuntis. Pots enviar-nos proves antigues com a informació addicional, però t'aconsellem afegir proves amb data recent (preferiblement no més de 30 dies), atès que no podem garantir una orientació fiable realitzada sobre la base de proves més antigues.