Ultherapy: lífting no quirúrgic amb ultrasons

Demana visita. Digues-nos quin dia prefereixes per a la teva propera visita
Aconsegueix
2
efectes: tensar la pell i estimular el col•lagen
Tractament
0%
invasiu
Teràpia en
1
única sessió
img ultherapy - lifting no quirúrgico

Què és?

Sistema que, mitjançant ultrasons focalitzats, aconsegueix un doble efecte: provoca una contracció cutània instantània que tensa la pell de manera natural i, a la vegada, estimula la producció de col·lagen de les capes profundes per renovar-la i tensar-la des de l'interior, sense afectar la superfície.

D’aquesta manera, combat la flacciditat de la cara, del coll i de l’escot sense cirurgia i ofereix uns resultats no agressius per al pacient.

En quins casos es realitza?

És adequat en pacients amb flacciditat lleu o moderada, i està especialment indicat per elevar les celles i reduir excessos lleugers de pell a les parpelles ("bosses"), a més d'aixecar i de reduir la pell de sota la barbeta per eliminar la "papada" i dissimular les arrugues del coll i de l’escot.

Ultherapy no substitueix un lífting quirúrgic; és una opció alternativa per a les persones que volen prevenir l'envelliment facial de forma no invasiva, corregir els primers signes de l’edat sense canviar bruscament l’aspecte o bé prolongar els efectes de la cirurgia estètica.

Exàmens previs

  • Examen i avaluació personalitzada del pacient.
  • Fotografies per valorar l'estat del pacient abans i després del tractament.

Durant el tractament

  • Aquest tractament es duu a terme a la consulta, de manera indolora i mínimament invasiva per al pacient. Tot i que pot provocar molèsties lleus, no requereix anestèsia.
  • Després de netejar la pell i un cop identificades les àrees a tractar, l'especialista en estètica oculofacial aplica el gel de ultrasons i col·loca la peça de mà suaument sobre la pell.
  • Els ultrasons focalitzats travessen la superfície de la pell a la profunditat programada (fins a 4,5 mm), on la calor de l'energia alliberada (65ºC) amb la màxima precisió, indueix la producció natural de col·lagen.
  • En general, es requereix una única sessió, d'entre 30 i 60 minuts en funció de zona a tractar.

Després del tractament

  • La pell pot quedar una mica enrogida immediatament després del tractament, malgrat que l'efecte desapareix a les poques hores. En ocasions, és possible que el pacient noti inflamació lleu o sensació de formigueig els dies següents a la sessió i, amb menys freqüència, petits hematomes o falta de sensibilitat. En tots els casos, però, es tracta de símptomes tènues i temporals.
  • El pacient pot incorporar-se immediatament a la seva activitat quotidiana. Aquest tractament, mínimament invasiu, no requereix baixes ni cures especials.
  • Tot i que al final de la sessió es pot apreciar un primer efecte de tensat, els resultats reals apareixen a partir del segon o del tercer mes, quan la pell assoleix la tonificació definitiva. Això es deu a la regeneració del col·lagen, els beneficis del qual poden durar un any o més depenent del procés d'envelliment de cada pell i de les cures generals que cada pacient tingui. Llavors, si el pacient ho desitja, pot repetir-se la sessió amb Ultherapy o realitzar-se un procediment de retoc.