Sobre l'IMO Grup Miranza

L’IMO Grup Miranza és clínica oftalmológica referent internacional en procediments oftalmològics quirúrgics combinats i en cirurgies d’alta complexitat.

Format per oftalmòlegs especialitzats en cada part de l’ull o patologia ocular, els experts de l’IMO Grup Miranza, col·laboren plegats per a l’avenç en oftalmologia, gràcies al treball en xarxa i a una important labor docent i investigadora.

La nostra trajectòria

L’IMO va començar la seva aposta en l’àmbit de la medicina privada, a mitjan anys 80. Des de llavors, cada vegada més persones confien en el nostre compromís, experiència i lideratge.

L’any 2009 suposa un salt qualitatiu important, amb el trasllat de l’activitat a unes noves instal·lacions a Barcelona, amb 70 consultes i 8 quiròfans, on anualment fem prop de 65.000 visites i 8.000 cirurgies. El nostre equip de 180 professionals ens permet assumir aquesta activitat amb un servei de qualitat i amb un tracte personalitzat en tot el procés mèdic i quirúrgic.

L’any 2019 i després d’una trajectòria de prop de 30 anys sent referent en oftalmologia a Barcelona, l’Institut de Microcirurgia Ocular (IMO) es va unir a Miranza, grup principal en centres d’excel·lència en benestar ocular i amb presència en més de 21 ciutats espanyoles.

A partir d’aquest moment, amb la incorporació d’un nou centre a Manresa, així com d’una seu a Madrid, situada a Mirasierra.2022 suposa el salt internacional de l’IMO Grup Miranza, amb l’apertura d’una clínica a Andorra, ubicada a la, fins llavors, Vallmedic Vision

Liderant l’oftalmologia des de fa més de 35 anys

L’IMO Grup Miranza ofereix el diagnòstic i tractament de totes les malalties oculars: de les més comunes, a les més complexes, així com altres procediments mèdics i quirúrgics electius, com la cirurgia refractiva o teràpies que ofereixen solucions estètiques oculars i facials.

1

Els nostres oftalmòlegs estan superespecialitzats en cada part de l’ull: cadascun d’ells coneix les peculiaritats de les patologies que tracta i posseeix una gran experiència en el diagnòstic i en les possibles teràpies per a donar-los solució.

2

Els nostres experts en salut ocular estan implicats en l’avenç de l’oftalmologia. Per això, col·laboren amb diferents equips interns i externs per desenvolupar instruments, fàrmacs i noves tècniques per donar solució a les malalties de la visió.

3

Estem compromesos amb la recerca: l’IMO Grup Miranza Barcelona és l’únic centre d’Espanya amb un laboratori de biologia molecular propi, al qual es duen a terme importants projectes de recerca relacionats amb malalties oculars sense cura, en l’actualitat. Així mateix, el Departament de Genètica s’ofereix diagnòstic i consell genètic a les persones que pateixen malalties oculars hereditàries.

4

Tenim l’únic centre oftalmològic d’Espanya acreditat pel prestigiós segell de qualitat Joint Commission International: oferim la millor qualitat i seguretat assistencial als nostres pacients, a través del compliment d’estrictes protocols clínics.

5

Els nostres quiròfans posseeixen la màxima seguretat: renoven periòdicament la classificació ISO 6. Per això, la nostra àrea quirúrgica és referent en bioseguretat i confort al nivell exigible en cirurgies cardíaques.

Ens apassiona ajudar-te a
veure-hi millor

Ens mou ajudar les persones a veure-hi millor, tinguin l’edat que tinguin, siguin nens o adults, perquè una bona visió és sinònim d’una bona qualitat de vida.

No volem que et perdis el millor d'aquesta vida:

  • les postes de sol
  • el somriure dels teus nets
  • els primers passos dels teus fills
  • i moltes altres coses que mereixen ser vistes

Tot això, mantenint l’empatia i qualitat humana que ens caracteritza, bolcats en l’atenció al pacient, dedicant a cada cas clínic tot el temps i els recursos necessaris per a una atenció personalitzada i amb les millors garanties.

En aquest sentit, els pacients que ho necessiten són atesos en un mateix dia per diferents especialistes, segons les necessitats del cas. Se’ls simplifica així gestions i programació de noves visites.

Volem estar a l’avantguarda de l’oftalmologia i liderar la investigació en aquest camp, amb l’objectiu final de millorar la visió i la salut ocular de les persones.

Dr. Rafael Navarro · Director mèdic

Les nostres clíniques

IMO Institut de Microcirurgia Ocular

Josep María Lladó, 3
08035 Barcelona
Tel: 934 000 700
E-mail: informacion@imo.es
Veure mapa a Google Maps

En cotxe

Coordenades navegador GPS:
41º 24’ 38” N – 02º 07’ 29” E

Sortida 7 de la Ronda de Dalt (costat muntanya). La clínica compta amb un aparcament de més de 200 places.

En bus

Autobús H2: Rotonda de Bellesguard, parada 1540

Autobús 196: Josep Maria Lladó-Bellesguard, parada 3191

Autobusos H2, 123, 196: Ronda de Dalt – Bellesguard, parada 0071

IMO Grup Miranza Madrid

C/ Valle de Pinares Llanos, 3
28035 Madrid
Tel: 910 783 783
Veure mapa en Google Maps

Transport públic

Metre Lacoma (línia 7)
Autobusos:

  • Línies 49 i 64, parada “Senda de l’Infant”
  • Línia N21, parada “Metre Lacoma”

Horaris

Atenció al pacient: de dilluns a divendres, de 8 h a 20 h

IMO Grup Miranza Andorra

Av. de les Nacions Unides, 17
AD700 Escaldes-Engordany, Andorra
Tel: (+376) 688 55 44
Veure mapa a Google Maps

IMO Manresa

C/ Carrasco i Formiguera, 33 (Baixos)
08242 – Manresa
Tel: 938 749 160
Veure el mapa a Google Maps

Transport públic

FGC. Línia R5 i R50 direcció Manresa. Estació: Baixador de Manresa

Horaris

De dilluns a divendres de 8:30 a 13:30 i de 15:00 a 20:00 h

Demana cita

Et truquem

Indica'ns les següents dades perquè puguem cridar-te i ajudar-te en tot el que necessitis.