L’IMO Grup Miranza Barcelona obté la reacreditació Joint Commission International (JCI)

Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

Després de la primera obtenció del segell, el 2017, la seu de Barcelona de l’IMO Grup Miranza aconsegueix, tres anys més tard, l'acreditació Joint Comission Internacional (JCI), que valora els més alts estàndards en qualitat de l'atenció i seguretat dels pacients.

IMO Grupo Miranza- organización acreditada por la Joint Commission International

L’IMO Grup Miranza Barcelona ha obtingut el segell d'or de la Joint Commission International ® (JCI) per a l'Acreditació d'Atenció Ambulatòria, atès que ha demostrat el compliment continu d'estàndards internacionalment reconeguts respecte a la qualitat i seguretat assistencial dels pacients. El segell, que l'institut barceloní va obtenir per primera vegada el 2017, ha estat renovat després de sotmetre's a un procés d'avaluació molt estricte pels experts de la JCI, els passats dies 30 de novembre, i 1 i 2 de desembre.

L’IMO Grup Miranza Barcelona és l'únic centre monogràfic en oftalmologia acreditat per la JCI a Espanya i un dels cinc que hi ha a Europa.

 

La Joint Commission International és el més reconegut organisme acreditatiu en qualitat i seguretat assistencial a nivell mundial. Més d'un miler d'entitats sanitàries estan certificades a nivell mundial per la JCI, des de centres mèdics acadèmics a hospitals o centres ambulatoris. Així mateix, JCI assessora a centres mèdics, agències i ministeris de salut pública en més de 100 països, així com organismes internacionals, com l'OMS.

JCI: un reconegut símbol en la cura de la salut


L'equip de l’IMO Grup Miranza dedica tot el temps i els recursos necessaris per oferir una atenció òptima i personalitzada als pacients.

La prestigiosa acreditació de qualitat de la Joint Commission International mesura el compliment dels estàndards internacionals d'atenció ambulatòria relacionats amb diferents àrees, incloent-hi seguretat, avaluació i cura del pacient, anestèsia i cura quirúrgica, millora, prevenció i control d'infeccions, governabilitat i lideratge, gestió d'instal·lacions, qualificacions i educació del personal i gestió de la informació.

Reacreditar el segell d'or de JCI implica la confirmació que a l’IMO Grup Miranza Barcelona continuem treballant per oferir la millor qualitat i seguretat assistencial als nostres pacients, fins i tot en aquests temps adversos. Això només possible gràcies a la feina en equip i amb il·lusió.

Mar Moragas, Responsable del Departament de Qualitat de l'IMO Grup Miranza Barcelona