Lífting mediofacial transconjuntival

Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES
Més de
15
anys d’experiència
Incisions
100%
invisibles
Pràcticament
100%
de taxa d'èxit
Трансконъюктивальный лифтинг средней части лица

Què és?

És una tècnica quirúrgica molt sofisticada, importada dels Estats Units i introduïda a Europa pels especialistes de l'IMO,  que permet l’elevació del pòmul a través de la conjuntiva (per la part interior de la parpella) sense incisions visibles.

Microcirurgia de parpella i lacrimal, Dr. Medel – Departament d’Oculoplàstia de l’IMO

En quins casos es fa?

Aquesta cirurgia s'utilitza per corregir retraccions moderades i severes de la parpella inferior, ja estiguin causades per l'edat, per problemes congènits o per cicatrius, com ara les secundàries a una blefaroplàstia inferior feta per via transcutània (a través de la pell).

A més, el lífting mediofacial transconjuntival també es relaciona amb els pòmuls enfosats i s'aplica en pacients amb paràlisi facial.

Exàmens previs

  • Examen oftalmològic complet i examen de la zona palpebral i periocular
  • Fotografies per valorar l'estat del pacient abans i després del tractament

Durant la intervenció

El procediment es duu a terme amb anestèsia local i sedació. El fet de treballar prop d’estructures nervioses oculars delicades comporta possibles complicacions si no ho fan mans expertes. Per això el cirurgià oculoplàstic és l’únic especialista indicat que actualment practica aquesta intervenció.

Molts cirurgians plàstics corregeixen la retracció de la parpella inferior a través de la pell, mentre que a l’IMO, com que es fa pel mètode transconjuntival, és a dir, des de l’interior de l’ull, s’eviten incisions que deixen cicatriu amb un percentatge d’èxit del 100%.

Després de la intervenció

  • El cirurgià clou l'ull del pacient durant una setmana
  • El pacient ha d’aplicar gel a la zona periocular i superior del rostre durant almenys una setmana i seguir un tractament amb antibiòtics i antiinflamatoris
  • També és important fer un repòs relatiu els primers dies i evitar d'agafar pesos i de fer exercici

Els primers resultats es poden apreciar una setmana després de la cirurgia; els definitius, un mes després.