Cirurgies en directe en un curs organitzat per l’Ophtec a l’IMO

L’Artisan / Artiflex Summer Training Course es va fer per primera vegada fora de l’OPHTEC i va ser a Barcelona, a l’IMO.

El Dr. Güell i el seu equip van fer possible un esdeveniment didàctic de l’OPHTEC per entrenar tots aquells cirurgians oftalmòlegs que desitgen implantar lents fàquiques d’una manera pràctica i didàctica.

Les instal•lacions de l’IMO faciliten alta tecnologia per a les cirurgies en directe

Després de la presentació del curs per part d’Erik Jan Worst, president i CEO de la companyia, el Dr. Güell va exposar tots els aspectes quirúrgics a tenir en compte abans de la implantació i va baixar amb el seu equip a la sala d’operacions per fer dues cirurgies en directe.

Gràcies a la connexió amb l’auditori, els assistents van poder veure i comentar els detalls de la cirurgia a temps real. Es van implantar dues Artiflex tòriques en dos pacients diferents. Es van observar perfectament tots els detalls anteriors i posteriors a la cirurgia. A més, els pacients van estar a disposició dels participants perquè els fessin preguntes i d’aquesta manera aconseguir informació de primera mà.

El curs va acabar amb la sessió del Wet Lab, on tots els assistents van anar a la sala d’operacions per veure com 17 cirurgians oftalmòlegs concentrats al voltant de tres microscopis i facoemulsificadors practicaven amb el nou sistema d’enclavament VacuFix.

Ophtec

Ophtec investiga contínuament i ofereix cursos de formació específica en les tècniques quirúrgiques més avançades en l’àmbit de la cirurgia oftàlmica.
El seu objectiu és la màxima innovació i la tecnologia més exclusiva en tots els seus productes. Proveeixen els millors professionals en cirurgia ocular de clíniques i hospitals líders a l’àmbit internacional.