Consulta oftalmológica online

Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

A partir de 125 €

Inclou recepta i prescripció mèdica

A l’IMO Grup Miranza volem fer accessible la millor oftalmologia al nombre més gran de persones. Per això, oferim un servei de teleconsulta que complementa l'atenció presencial als nostres centres.

En què consisteix la teleconsulta a l’IMO Grup Miranza:

Un expert de l'IMO Grup Miranza valorarà el teu cas i t’acompanyarà en aquest procés ocular que et preocupa, en un entorn en línia, segur i privat.

La visita consistirà en una entrevista personal en la qual podràs exposar el teu problema ocular, símptomes o patologia, com també el motiu de la consulta.

Anamnesi: el nostre especialista repassarà amb tu els teus antecedents, malalties i altres circumstàncies personals que puguin influir en el teu problema ocular.

Valoració d'informes i proves per a la imatge de què disposis: l'oftalmòleg analitzarà i et donarà orientació mèdica sobre com s’han d’interpretar aquests informes i proves, si en disposes. En aquest cas, els hauràs enviat prèviament en el moment de sol·licitar la teleconsulta.

Aproximació diagnòstica: el teu especialista t’oferirà un consell diagnòstic i recomanacions per al seguiment o tractament del teu problema ocular.

Informe de conclusions i recomanacions de la teleconsulta per escrit, que et farem arribar al cap de pocs dies.

Recepta: te la farem arribar en cas que l'especialista prescrigui algun tractament.

Factura: rebràs una factura de la teleconsulta, l'import es descomptarà del cost de la visita presencial, en cas d'acudir al centre en un termini no superior a un mes.

Sol·licita una teleconsulta en dos passos:

 1. Omple aquest formulari

 2. Fes el pagament amb targeta de crèdit

Un cop verificat el pagament amb el Departament de Comptabilitat, ens posarem en contacte amb tu per citar-te quan et vagi bé.

Reserva la teva teleconsulta

Preguntes freqüents:

 1. Els menors de 18 anys han d'estar acompanyats, durant la teleconsulta, pels pares o tutors legals.

 2. Si presentes símptomes de caràcter urgent, acudeix directament a l’IMO Grup Miranza i t'atendrem sense cita prèvia en el nostre servei d'urgències 24 h.

 1. Als qui busquen la comoditat: pacients que necessiten una opinió mèdica, però no poden o no volen desplaçar-se fins a un dels nostres centres.

 2. Als qui volen fer un seguiment: pacients que ja ens han visitat, tenen proves i volen fer el seguiment amb el seu metge.

 3. Als qui necessiten una segona opinió: pacients que ja tenen un diagnòstic i proves d'un altre centre i necessiten una segona opinió.

125 € per a pacients de l’IMO Grup Miranza | 135 € per als nous pacients | 179 € per a pacients de l’IMO Grup Miranza que requereixen traducció | 205 € per als nous pacients que requereixen traducció.

En acabar la teleconsulta, et farem arribar la següent documentació:

 • Informe mèdic de la visita.
 • Recepta electrònica, en cas que l'especialista t'hagi prescrit algun tractament.
 • Factura, en el moment que s'hagi efectuat el pagament.
 • Enquesta de satisfacció, perquè puguis valorar aquest servei i ajudar-nos a millorar.