Segell de qualitat internacional

imagen header imo y sello calidad internacional
Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

L’IMO disposa, des del febrer del 2017, del segell d'or de la  Joint Commission International® (JCI) per a l'Acreditació d'Atenció Ambulatòria. El Gold Seal of Approval® és un reconegut símbol d'excel·lència en la cura de la salut a tot el món i avala el compliment dels estàndards més alts pel que fa a la qualitat de l'atenció i la seguretat dels pacients.

Aquests estàndards s’han demostrat en un estricte procés d'avaluació in situ a l'octubre del 2016 i al febrer del 2017 i s’han de reacreditar cada 3 anys, a fi de garantir la millora contínua i el compromís sostingut en àrees que van des de la formació del personal fins a la demostració de pràctiques líders en el sector ambulatori, entre d'altres aspectes.

Sobre la JCI

Al voltant de 900 entitats sanitàries estan certificades arreu del món per la Joint Commission International, el principal organisme de millora i d’acreditació de qualitat en la cura de la salut. Es va fundar l’any 1997 com a divisió internacional de la Joint Commission –amb més de 50 anys de trajectòria als Estats Units– i, actualment, assisteix centres mèdics, agències i ministeris de salut pública i altres organismes en més de 100 països, en els quals promou un enfocament centrat en el pacient mitjançant l’acreditació, l’assessorament, publicacions i programes d'educació.

L’IMO i la JCI ofereixen la possibilitat de contactar amb aquesta entitat per a qualsevol qüestió relacionada amb la qualitat i la seguretat de l'atenció.

  • Correu postal:

Quality and Safety Monitoring

Joint Comission International Accreditation

1515 West 22nd Street, Suite 1300W

Oak Brook, Illinois 60523 US

  • Correu electrònic:

 JCIQuality@jcrinc.com