Dr. Borja Corcóstegui

  • Cofundador de l'IMO Grup Miranza i d'ESASO
  • Pioner en la introducció i el desenvolupament de la vitrectomia a Europa
  • Precursor en la unió de la investigació clínica i genètica de retina
Col·legiat núm. 9273
Borja Corcóstegui
Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

Trajectòria professional

Cofundador de l'IMO Gup Miranza, president honorífic de la Fundació IMO, titular de la Càtedra IMO de la UAB i professor del Màster en Retina i Vitri que dirigeix.  

Director del consell científic de la European School of Advanced Studies in Ophtalmology, ESASO, de Lugano (Suïssa).

Metge cirurgià i oftalmòleg especialista en retina: despreniment de retina, retinopatia diabètica, DMAE, tumors intraoculars, uveïtis, patologia vascular retiniana, patologia macular diabètica, cossos flotants i centellejos.

Participació en el desenvolupament d’instruments i tècniques quirúrgiques per a cirurgia vítreoretinal i en estudis multicèntrics i randomitzats per a proves clíniques i quirúrgiques en tècniques en desenvolupament i evolució. Projectes de futur com ara el xip de retina, la investigació de la retinosi pigmentària i el desenvolupament de nous fàrmacs per al tractament de patologies oculars.

Formació de postdoctorat al Wills Eye Hospital de Philadelphia i al New York Hospital (Estats Units). Ha estat membre del Retina Group de la Ciutat Sanitària Vall d’Hebron de la Universitat Autònoma de Barcelona i director del Departament de Vítreoretina d’allà.

Acadèmic Numerari de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya (RAMC).

Descarregar el currículum en PDF