Rinomodelació

Rinomodelació
Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES
Durada:
20-30
minuts
Resultats:
12-18
mesos
Efecte:
100 %
natural
Rinomodelació

Què és la rinomodelació?

La rinomodelació és un tractament que es fa a la consulta per corregir, harmonitzar i embellir la forma del nas.

Per això, es fan servir substàncies reabsorbibles de farciment, com l'àcid hialurònic, amb l'objectiu de modelar el nas, fins a aconseguir l'efecte desitjat. A vegades, també s'aplica toxina botulínica a l'inici del septe nasal, per aconseguir apujar la punta i obtenir un efecte de “nas arromangat”.

Les persones que volen modificar certs aspectes del nas sense passar per quiròfan cada vegada demanen més aquest tractament.

En quins casos es du a terme?

És un tractament que permet corregir certes imperfeccions del nas, per harmonitzar-la.

Exploració abands de la rinomodelació

La rinomodelación permet harmonitzar l'aspecte del nas

Els efectes principals són:

  • Fer-la més recta
  • Corregir geps
  • Apujar la punta

A més, la rinomodelació es pot dur a terme al costat d'altres tractaments facials, com els farciments amb àcid hialurònic o les injeccions de toxina botulínica.

Un dels principals avantatges de la rinomodelació és que els resultats són 100% naturals. Comque no es produeix un canvi total del nas, els pacients acostumen a sentir-se “ells mateixos”, amb una millora substancial d'aquesta zona del rostre.

Exàmens previs

En primer lloc, es du a terme un examen complet de la zona facial, en concret del nas. Durant aquesta visita es valora l'historial clínic del pacient i les possibles malalties sistèmiques que pugui tenir.

Així mateix, l'expert en medicina estètica i rejoveniment valora, juntament ambel pacient, les seves expectatives, ja que tot i que la rinomodelació millora substancialment l'aspecte del nas, no l'empetiteix ni l'estilitza.

També es prenen fotografies per valorar l'estat del pacient abans i després del tractament.

Rinomodelació

La rinomodelación es realitza aplicant microinjeccions d'àcid hialurònic

També es prenen fotografies per valorar l'estat del pacient abans i després del tractament.

Durant el tractament

El tractament sol ser relativament ràpid (20-30 minuts). No obstant això, pot ser superior, si es duen a terme tractaments complementaris.

En primer lloc, es fa una neteja completa de la zona on s'injectarà el tractament, ja que no hi pothaver restes de cosmètics facials, com ara cremes o maquillatge.

A continuació, s'aplica una pomada anestèsica, per evitar que el pacient tingui molèsties. I, passats uns quants minuts, es comencen a aplicar les microinjeccions per modelar el nas, segons l'efecte desitjat pel pacient.

Després del tractament

En acabar el tractament, es poden apreciar, gairebé al 100%, els resultats definitius: és possible que aparegui rojor a la zona injectada, algun hematoma i una mica d'inflamació. No obstant això, el pacient pot reprendre amb normalitat les activitats diàries.

Els resultats definitius es poden veure a partir dels 3-4 dies.

Després de la rinomodelació

Després de la rinomodelación el pacient pot reincorporar-se a les seves activitats diàries

Els resultats definitius es poden veure a partir dels 3-4 dies.

Dades personals
Foto DNI / NIE / Pasaporte
Adjunta fotografía de tu documento de identidad
Dades del pacient
Foto DNI/NIE/Pasaporte
Adjunta fotografia del document d'identitat del pacient, si es tracta d'un menor d'edat, també has d'adjuntar el document que t'acredita com a tutor legal.
Dades mèdiques oftalmològiques
Historial mèdic general (no oftalmològic)
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Historial oftalmològic
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Dades de facturació
Informes
Si disposes de proves, imatges oftalmològiques o informes, et preguem que ens els adjuntis. Pots enviar-nos proves antigues com a informació addicional, però t'aconsellem afegir proves amb data recent (preferiblement no més de 30 dies), atès que no podem garantir una orientació fiable realitzada sobre la base de proves més antigues.