Dr. Óscar Gris

  • Expert en noves tècniques de trasplantament de còrnia i de cèl·lules mare
  • Més de 20 anys d'experiència en el maneig de patologia corneal
  • Especialista en el tractament del queratocon i en la cirurgia del pterigi
Col·legiat núm. 28186
Óscar Gris
Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

Trajectòria professional

Soci i metge especialitzat en còrnia i en cirurgia de cataracta de l’Institut de Microcirurgia Ocular, vocal de la Fundació IMO i professor del Màster en Segment Anterior i del Màster en Còrnia i Cirurgia Refractiva de l’IMO i la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Especialista en patologies corneals, conjuntivals i de la superfície ocular i en llurs tractaments quirúrgics. També en la cirurgia de cataracta amb petita incisió.

Entre les tècniques de cirurgia que més ha treballat i investigat destaquen el trasplantament de còrnia, el trasplantament de limbe i el trasplantament de membrana amniòtica per al tractament de la patologia de la superfície ocular.

Va fer un fellowship en patologia corneal i malalties oculars externes a l’Emory  University d’Atlanta (Estats Units), sota la direcció del Dr. Doyle Stulting el 1996.  

Descarregar el currículum en PDF
Dades personals
Foto DNI / NIE / Pasaporte
Adjunta fotografía de tu documento de identidad
Dades del pacient
Foto DNI/NIE/Pasaporte
Adjunta fotografia del document d'identitat del pacient, si es tracta d'un menor d'edat, també has d'adjuntar el document que t'acredita com a tutor legal.
Dades mèdiques oftalmològiques
Historial mèdic general (no oftalmològic)
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Historial oftalmològic
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Dades de facturació
Informes
Si disposes de proves, imatges oftalmològiques o informes, et preguem que ens els adjuntis. Pots enviar-nos proves antigues com a informació addicional, però t'aconsellem afegir proves amb data recent (preferiblement no més de 30 dies), atès que no podem garantir una orientació fiable realitzada sobre la base de proves més antigues.