Microneedling (dermapen)

Dermapen - microneedling
Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES
Es fa amb
1
micropen de gran precisió
Eficaç per a
2
objectius: prevenir arrugues o mantenir la pell jove
Teràpia de
3
sessions durant un trimestre
Microneedling (dermapen)

Què és el microneedling (dermapen)?

Dermapen és un tractament que estimula la producció de col·lagen mitjançant múltiples micropuncions (microneedling).

Dutes a terme a la profunditat necessària, les micropuncions obren petits canals que l'organisme s'encarrega de recuperar sintetitzant col·lagen, essencial per a la salut i la qualitat dels teixits: els reforça i els dota de fermesa.

En quins casos es fa?

A partir dels 25 anys, la producció natural de col·lagen comença a disminuir. Per aquest motiu, Dermapen es pot dur a terme, a partir d'aquesta edat, en pacients que busquin conservar la textura i la lluminositat de la pell.

Dermapen per les pells joves

Dermapen pot començar a aplicar-se en pells joves, a partir dels 25 anys

Així mateix, se sol fer servir com a teràpia preventiva o de manteniment en persones amb una pell jove que, no obstant això, volen evitar que s’hi marqui el pas del temps.

Exàmens previs

Abans d’aplicar el tractament cal fer un examen complet i avaluar de manera personalitzada el pacient.

També es fan fotografies per valorar l'estat del pacient abans i després del tractament.

Durant el tractament

El microneedling és un tractament que es fa a la consulta, de manera indolora i mínimament invasiva per al pacient.

L'expert en estètica aplica una pomada anestèsica abans per evitar possibles molèsties. Després, s’apliquen les micropuncions a una profunditat controlada, per tot el rostre i això indueix ala producció de col·lagen.

Es recomanen 3 sessions inicials, de 20 minuts de durada cadascuna, en un interval mínim de 4 setmanes. A partir d'aquí i en funció del pacient, s'aconsella un manteniment semestral o anual.

Després del tractament

En acabar el tractament, la pell pot quedar enrogida durant les primeres hores, amb un efecte similar al de després de prendre el sol. L'endemà, recupera el color habitual.

El pacient pot reprendre de manera immediata l’activitat quotidiana. No es requereixen baixes ni cures especials, tot i que es recomana no fer servir maquillatge i evitar les saunes, banys turcs i piscines les següents 24 hores. És especialment important protegir la pell del sol i mantenir-la correctament hidratada. Pocs dies després, pot presentar-se una lleu descamació en algunes zones de la cara.

El resultat es pot apreciar després de la primera setmana de tractament. L'efecte anirà desapareixent progressivament, a causa de la tendència natural de l'organisme, tot i que la durada dependrà, també, del pacient i de la curade la pell.