Lífting amb ultrasons: rejovenir de manera natural i sense passar per quiròfan

15 de juliol de 2015

Amb el pas dels anys, i com a conseqüència natural de procés d’envelliment, la pell perd la seva fermesa i lluminositat. No obstant això, no cal esperar que els signes de l’edat deixin una empremta acusada per actuar. Podem prevenir-los o corregir-ne les primeres mostres amb tractaments més conservadors i fàcils que la cirurgia, com Ultherapy, un nou sistema de lífting no quirúrgic ofert de forma pionera pel Departament d’Estètica i Rejoveniment Oculofacial de l’IMO. Els bons resultats l’han convertit en menys d’un any en una opció de referència en països com els Estats Units.

Ultrasons per aconseguir un doble efecte

La calor generada mitjançant ultrasons que s’apliquen en el teixit profund de la pell (65ºC) aconsegueix un doble efecte d’espectaculars resultats estètics. Per una banda, provoca una contracció cutània instantània que tensa la pell de manera natural i, per l’altra, estimula la producció de col·lagen, una proteïna essencial per a la salut i la qualitat dels teixits en reforçar-los i dotar-los de fermesa. Tal i com explica la Dra. Luz María Vásquez, especialista en estètica oculofacial de l’IMO, “l’avantatge d’Ultherapy és que, a diferència d’altres tractaments, s’adreça específicament a les capes profundes de la pell i la rejoveneix des de l’interior per deixar la superfície intacta”.

Beneficis que s’aprecien a la cara, el coll i l’escot

Els beneficis d’aquesta teràpia poden apreciar-se especialment a la zona periocular, en elevar les celles i en reduir les “bosses” o excés de pell a les parpelles, i a la zona de sota la barbeta, ja que elimina la “papada” i dissimula les arrugues del coll i de l’escot. El resultat és un efecte de tensat natural i sense agressió per al pacient, especialment indicat “en persones amb flacciditat lleu o moderada” segons la Dra. Vásquez.

Els bons resultats obtinguts pel sistema Ultherapy l’han convertit en menys d’un any en una opció de referència en països com els Estats Units.

Tanmateix, com afegeix l’oftalmòloga, “el lífting amb ultrasons no és un substitut del lífting quirúrgic –indicat per a casos més severs–, sinó que hem d’entendre’l com una alternativa per als pacients que desitgen prevenir l’envelliment facial de manera no invasiva, corregir els primers signes de l’edat sense canviar bruscament l’aspecte o bé prolongar els efectes de la cirurgia estètica”.

Una sessió, un any de resultats

Tenint clar que l’objectiu del tractament és rejovenir i recuperar la vitalitat de la pell –no provocar un canvi radical–, Ultherapy és una bona opció davant d’altres solucions no quirúrgiques com la radiofreqüència. “L’energia dels ultrasons penetra en capes més profundes sense dissipar-se (fins a 4,5 mm, el mateix nivell al qual arriben els líftings amb cirurgia) i allibera una calor controlada que produeix una tonificació de la pell més notòria”, destaca Luz María Vásquez. Per aconseguir-ho, tan sols es requereix una única sessió, d’entre 30 i 60 minuts depenent de la zona a tractar, i no requereix baixes ni cures especials. “És un procediment molt còmode per al pacient que es pot practicar a la consulta, sense necessitat d’anestèsia ja que és indolor. Ara bé, és possible que el pacient noti lleus molèsties durant la sessió, mentre s’emeten els ultrasons, com a senyal positiva de que la regeneració de col·lagen s’ha posat en marxa”.

Ultherapy no requereix baixa ni cures especials i pot realitzar-se en consulta de forma molt còmoda per al pacient, amb una única sessió inicial d'entre 30 i 60 minuts en funció de la zona a tractar.

A causa de l’estimulació d’aquest procés, i més enllà d’un primer efecte de tensat immediat, els resultats reals apareixen a partir del segon o del tercer mes, quan s’assoleix el màxim grau de tonificació. La Dra. Vásquez, però, recorda que “l’envelliment de la pell es pot frenar però no s’atura, per la qual cosa, transcorregut aproximadament un any, en funció de cada pell i de les cures generals del pacient, pot ser un bon moment per repetir la sessió amb Ultherapy o per realitzar un procediment de retoc”.

IMO Institut de Microcirurgia Ocular

Josep María Lladó, 3
08035 Barcelona
Tel: 934 000 700
E-mail: informacion@imo.es
Veure mapa a Google Maps

En cotxe

Coordenades navegador GPS:
41º 24’ 38” N – 02º 07’ 29” E

Sortida 7 de la Ronda de Dalt (costat muntanya). La clínica compta amb un aparcament de més de 200 places.

En bus

Autobús H2: Rotonda de Bellesguard, parada 1540

Autobús 196: Josep Maria Lladó-Bellesguard, parada 3191

Autobusos H2, 123, 196: Ronda de Dalt – Bellesguard, parada 0071

IMO Grup Miranza Madrid

C/ Valle de Pinares Llanos, 3
28035 Madrid
Tel: 910 783 783
Veure mapa en Google Maps

Transport públic

Metre Lacoma (línia 7)
Autobusos:

  • Línies 49 i 64, parada “Senda de l’Infant”
  • Línia N21, parada “Metre Lacoma”

Horaris

Atenció al pacient: de dilluns a divendres, de 8 h a 20 h

IMO Grup Miranza Andorra

Av. de les Nacions Unides, 17
AD700 Escaldes-Engordany, Andorra
Tel: (+376) 688 55 44
Veure mapa a Google Maps

IMO Manresa

C/ Carrasco i Formiguera, 33 (Baixos)
08242 – Manresa
Tel: 938 749 160
Veure el mapa a Google Maps

Transport públic

FGC. Línia R5 i R50 direcció Manresa. Estació: Baixador de Manresa

Horaris

De dilluns a divendres de 8:30 a 13:30 i de 15:00 a 20:00 h

Demana cita

Et truquem

Indica'ns les següents dades perquè puguem cridar-te i ajudar-te en tot el que necessitis.