Instal·lacions

Instalaciones
24.000 metres quadrats dedicats a la cura integral de la salut ocular

Visita virtual 360º

A l’IMO comptem amb 24.000 metres quadrats dedicats a la cura integral de la salut ocular. Tenim en compte l’atenció mèdica i quirúrgica, però també volem fer tan agradable com sigui possible l’estada dels nostres pacients i dels seus acompanyants.

Per això oferim espais amplis i còmodes i un seguit de serveis complementaris que faciliten l’estada a la clínica, com ara l’aparcament o el restaurant cafeteria –Mimo-, que de dilluns a divendres ofereix esmorzars i dinars amb vistes i que també és obert al públic extern.

A més, el nostre afany per la docència fa que organitzem congressos i trobades d’oftalmologia tant nacionals com internacionals, per a la qual cosa comptem amb una àrea de convencions totalment equipada, dotada amb un modern auditori amb capacitat per a 250 persones, dos seminaris i un espai polivalent.

Sopar de gala a la llacuna interior de l'IMO

Sopar de gala a la llacuna interior de l'IMO

Aquesta àrea està connectada amb els nostres jardins, que acullen aperitius, dinars, sopars o còctels en un entorn exclusiu. Tot aquest equipament també és a disposició de les empreses externes, que poden organitzar a l’IMO els seus propis esdeveniments.

L’IMO és a la sortida 7 de la Ronda de Dalt (banda muntanya), amb accés directe des del carrer Josep Maria Lladó número 3: com s’arriba a l’IMO.

Galeria de fotos

Accés a l'IMO per a peatons
Sala d'espera de consultes
Llacuna exterior de l'IMO
Recepció
Quiròfans
Vistes des del Restaurant Cafeteria MIMO
Terrassa del Restaurant Cafeteria MIMO
Cirurgia en directe a l'auditori