Carboxiteràpia

Carboxiterapia
Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES
Només
1
injecció a cada ullera
Beneficis principals:
2
aspecte saludable i descansat
Requereix un mínim de
3
sessions: una per setmana.
Carboxiteràpia ulleres

Què és la carboxiteràpia? 

La carboxiteràpia consisteix a injectar diòxid de carboni medicinal (CO2) sota la pell. Aquesta teràpia és molt eficaç per al tractament de la ullera perquè aconsegueix:

  • Millorar l'oxigenació i la circulació de la zona de la ullera
  • Tibar la pell d'aquesta zona
  • Dotar el rostre de salut i descans

Generalment, són necessàries quatre sessions, en quatre setmanes, per obtenir uns resultats òptims. No obstant això, el número de sessions pot variar, segons el pacient, i es fan sessions de manteniment segons la necessitat del pacient.

Com funciona?

Quan s’injecta el diòxid de carboni, el teixit subcutani es relaxa i els vasos sanguinis es dilaten. Això afavoreix que la sang circuli amb més intensitat, i fa que la zona tractada s'oxigeni més.

El resultat és una pell a la zona de la ullera més clara i ferma.

Carboxiterapia ulleres

La carboxiterapia aclareix i tersa la pell de la ullera

En quins casos es fa?

La carboxiteràpia es pot aplicar a la majoria de persones que presenten un enfosquiment en la zona de la ullera, a vegades unida a una pèrdua de volum a la zona, que es pot accentuar amb l'edat.

Exàmens previs

Abans de dur a terme el tractament, es fa un examen complet, a banda d’una avaluació personalitzada del pacient:

  • Se l'informa sobre el tractament, els avantatges que té i els possibles riscos associats.
  • De vegades pot ser necessari o aconsellable fer altres tractaments de la ullera complementarisper obtenir els resultats desitjatspel pacient.
  • Es fan fotografies per comparar l'estat del pacient abans i després del tractament.

Durant el tractament

La carboxiteràpia és un tractament que es fa al a consulta. És indolor per a la majoria dels pacients, ja que es fa servir anestèsia tòpica local abans d’aplicar-lo.

Un altre dels avantatges del tractament és que és mínimament invasiu per al pacient: es fa amb un instrument anomenat “Carboxypen”, que té forma de “pistola” i injecta el CO₂, a través de petites dosis en forma de micropuncions.

Quan s’injecta la pell de la ullera s'infla i aquest efecte dura uns pocs segons, fins a tornar a la forma normal.

Cada sessió té una durada aproximada de 5-15 minuts.

Després del tractament

En acabar el tractament, el pacient, generalment, pot reprendre les activitats diàries. En alguns casos, apareix una lleugera irritació o edema, que desapareix el mateix dia o durant els dies posteriors al tractament.

Així mateix, no es requereixen cures especials, tot i que és especialment important protegir la pell del sol i mantenir-la correctament hidratada.

El resultat es pot apreciar a partir d’una setmana de tractament. L'efecte anirà desapareixent progressivament a causa de la tendència natural de l'organisme a produir la ullera, tot i que la durada dependrà de la genètica de cada pacient i de les cures de la pell.

Dades personals
Foto DNI / NIE / Pasaporte
Adjunta fotografía de tu documento de identidad
Dades del pacient
Foto DNI/NIE/Pasaporte
Adjunta fotografia del document d'identitat del pacient, si es tracta d'un menor d'edat, també has d'adjuntar el document que t'acredita com a tutor legal.
Dades mèdiques oftalmològiques
Historial mèdic general (no oftalmològic)
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Historial oftalmològic
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Dades de facturació
Informes
Si disposes de proves, imatges oftalmològiques o informes, et preguem que ens els adjuntis. Pots enviar-nos proves antigues com a informació addicional, però t'aconsellem afegir proves amb data recent (preferiblement no més de 30 dies), atès que no podem garantir una orientació fiable realitzada sobre la base de proves més antigues.