Dra. Anniken Burés

  • Especialista en uveïtis i patologia inflamatòria i infecciosa de la retina
  • Experta en DMAE, retinopatia diabètica i patologia hereditària de retina
  • Participació en assaigs clínics i suport a la investigació genètica de l'IMO
Col·legiat núm. 37530
Dra. Anniken Burés
Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

Trajectòria professional

Oftalmòloga especialitzada en retina de l’Institut de Microcirurgia Ocular i professora associada del Màster en Retina i Vitri de l’IMO i la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. La seva àrea d’interès principal és la uveïtis i la retina mèdica.

El seu camp d’investigació aborda les malalties inflamatòries i infeccioses de la retina, malalties congènites, adquirides i degeneratives de la retina, amb una especial atenció en la degeneració macular associada a ledat (DMAE).

Col·labora en la investigació de patologies i tractaments de retina mèdica i quirúrgica. Durant els seus estudis de medicina va gaudir d’una beca al Karolinska Institute d’Estocolm (Suècia).

Va obtenir la Suficiència Investigadora del programa de Doctorat en Cirurgia per la UAB i, el mateix any, va fer un Observership al departament de Retina Mèdica i Cirurgia Vítreoretinal del Moorfields Eye Hospital de Londres (Regne Unit). Projectes IMO en què participa Trends in Surgical and Medical Retina, Second Meeting

Descarregar el currículum en PDF
Dades personals
Foto DNI / NIE / Pasaporte
Adjunta fotografía de tu documento de identidad
Dades del pacient
Foto DNI/NIE/Pasaporte
Adjunta fotografia del document d'identitat del pacient, si es tracta d'un menor d'edat, també has d'adjuntar el document que t'acredita com a tutor legal.
Dades mèdiques oftalmològiques
Historial mèdic general (no oftalmològic)
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Historial oftalmològic
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Dades de facturació
Informes
Si disposes de proves, imatges oftalmològiques o informes, et preguem que ens els adjuntis. Pots enviar-nos proves antigues com a informació addicional, però t'aconsellem afegir proves amb data recent (preferiblement no més de 30 dies), atès que no podem garantir una orientació fiable realitzada sobre la base de proves més antigues.