L'organització sense ànim de lucre Aldees Infantils visita l'IMO

Aldees Infantils és una organització no governamental sense ànim de lucre, d’atenció directa a la infància de manera internacional, privada i independent

Tota la setmana, del 19 al 25 de març, informaran qui ho desitgi en un estand a la recepció de l’IMO. A més, han muntat una exposició amb fotografies fantàstiques que il•lustren la feina que fan des de fa anys.

La primera Aldea va néixer a Àustria el 1949 i actualment són a 132 països ajudant més de 450.000 nens i joves. Des de fa 60 anys ofereixen una llar estable i una formació sòlida a nens i joves que provenen de famílies desestructurades o en situació de risc; en defensen els drets i els eduquen en la tolerància, la solidaritat i el respecte perquè arribin a assolir una vida autònoma. Creen un grup de cases integrat a l’entorn, l’Aldea SOS, en el qual cada casa és una llar, una família.

Els nens conviuen amb mares SOS, és a dir, educadores permanents que els brinden amor, suport i estabilitat en el dia a dia. A Espanya hi ha 8 Aldees Infantils SOS a Andalusia (Granada), Aragó (Saragossa), Canàries (Tenerife i Las Palmas), Castella la Manxa (Conca), Catalunya (Sant Feliu de Codines), Barcelona i Galícia (Redondela, a Pontevedra). També tenen 90 centres i programes SOS, centres de dia, llars d’infants i programes d’educadors de carrer que atenen nens i joves. Si us interessa el tema podeu consultar la web d’Aldees Infantils. Gràcies per visitar l’IMO!