Hi ha algun tractament definitiu per a l'ull sec perquè pugui deixar de fer servir col•liris?

L’ull sec és una alteració crònica que es produeix quan la superfície de l'ull no està ben lubricada per falta de llàgrima o perquè és de mala qualitat, cosa que pot causar molèsties oculars, problemes visuals i lesions a la còrnia o a la conjuntiva. Per evitar-ho, es recomana no exposar-se a corrents d’aire i evitar la sequedat i la pol•lució ambiental. En la majoria de casos no es pot tractar directament la causa de l'ull sec i cal fer un tractament substitutiu amb llàgrimes artificials o pomades lubricants que ajuden a controlar la sequedat i la irritació. Si amb aquest tractament no disminueixen els símptomes, hi ha l'opció de preservar les llàgrimes de la persona afectada amb el bloqueig dels conductes lacrimals, inserint un minúscul tap que evita el drenatge ràpid de les llàgrimes i permet conservar la hidratació ocular i protegir l'ull. Els pacients amb ull sec més sever poden requerir altres tractaments addicionals que l'oftalmòleg haurà de valorar.

Dades personals
Foto DNI / NIE / Pasaporte
Adjunta fotografía de tu documento de identidad
Dades del pacient
Foto DNI/NIE/Pasaporte
Adjunta fotografia del document d'identitat del pacient, si es tracta d'un menor d'edat, també has d'adjuntar el document que t'acredita com a tutor legal.
Dades mèdiques oftalmològiques
Historial mèdic general (no oftalmològic)
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Historial oftalmològic
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Dades de facturació
Informes
Si disposes de proves, imatges oftalmològiques o informes, et preguem que ens els adjuntis. Pots enviar-nos proves antigues com a informació addicional, però t'aconsellem afegir proves amb data recent (preferiblement no més de 30 dies), atès que no podem garantir una orientació fiable realitzada sobre la base de proves més antigues.

Возможно, вас заинтересует