El colesterol pot afectar la visió?

Els alts nivells de colesterol a la sang poden augmentar o accelerar el risc de patir determinades patologies oculars perquè bloquegen el flux sanguini de la zona ocular. De la mateixa manera que el colesterol s'acumula a les parets dels vasos sanguinis del cos, també ho fa a les dels ulls, cosa que provoca una disminució de l’oxigenació dels teixits oculars. En cas d’oclusió de l’artèria central de la retina, teixit altament vascularitzat que conté una gran quantitat de vasos sanguinis, pot produir-se un infart retinal massiu que comporta una pèrdua pràcticament total de la visió. Per prevenir-ho, és fonamental fer una vida sana, seguir una dieta equilibrada i baixa en greixos i fer exercici físic regularment, a més d’evitar altres hàbits perjudicials, com ara el tabac o el consum no moderat d’alcohol.

Dades personals
Foto DNI / NIE / Pasaporte
Adjunta fotografía de tu documento de identidad
Dades del pacient
Foto DNI/NIE/Pasaporte
Adjunta fotografia del document d'identitat del pacient, si es tracta d'un menor d'edat, també has d'adjuntar el document que t'acredita com a tutor legal.
Dades mèdiques oftalmològiques
Historial mèdic general (no oftalmològic)
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Historial oftalmològic
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Dades de facturació
Informes
Si disposes de proves, imatges oftalmològiques o informes, et preguem que ens els adjuntis. Pots enviar-nos proves antigues com a informació addicional, però t'aconsellem afegir proves amb data recent (preferiblement no més de 30 dies), atès que no podem garantir una orientació fiable realitzada sobre la base de proves més antigues.

Возможно, вас заинтересует