En quins teixits de l'ull solen produir-se els tumors intraoculars?

Els tumors de l'ull poden produir-se en qualsevol teixit, però el més freqüent en adults és el melanoma de coroide, un tumor maligne que pot tractar-se amb radioteràpia i altres tractaments amb un èxit notable. Altres teixits en què també poden aparèixer tumors malignes són la conjuntiva, la glàndula lacrimal o l’òrbita. També hi ha tumors benignes, que normalment es ressequen amb facilitat. En nens, hi ha un tumor de la retina especialment conegut anomenat retinoblastoma, que té l’aparença de la pupil•la blanca i que ha de tractar-se com abans millor perquè pot conduir a la mort del nen si no es fa un tractament apropiat.

Dades personals
Foto DNI / NIE / Pasaporte
Adjunta fotografía de tu documento de identidad
Dades del pacient
Foto DNI/NIE/Pasaporte
Adjunta fotografia del document d'identitat del pacient, si es tracta d'un menor d'edat, també has d'adjuntar el document que t'acredita com a tutor legal.
Dades mèdiques oftalmològiques
Historial mèdic general (no oftalmològic)
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Historial oftalmològic
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Dades de facturació
Informes
Si disposes de proves, imatges oftalmològiques o informes, et preguem que ens els adjuntis. Pots enviar-nos proves antigues com a informació addicional, però t'aconsellem afegir proves amb data recent (preferiblement no més de 30 dies), atès que no podem garantir una orientació fiable realitzada sobre la base de proves més antigues.

Возможно, вас заинтересует