Salvem la màgia de Nadal!

Salvem la màgia de Nadal!

Tenir una bona visió és sinònim d’una bona qualitat de vida i, en molts casos, garanteix que puguem desenvolupar les nostres activitats diàries amb precisió.

Precisament, aquest aspecte és imprescindible per a en Pare Noel, un dels grans personatges de Nadal, que, gairebé als seus 400 anys, comença a tenir els símptomes de la vista cansada (presbícia) i les cataractes, dues alteracions visuals que dificulten que pugui repartir correctament els regals.

No et perdis el nostre vídeo de Nadal, on veiem com aquests problemes afecten la visió del Pare Noel i causen algun equívoc!

Síndrome de disfunció del cristal·lí

De la mateixa manera que el Pare Noel, quan ens fem grans una estructura ocular anomenada cristal·lí també envelleix, de manera que hi veiem amb menys nitidesa.

Aquest procés, anomenat síndrome de disfunció del cristal·lí, és progressiu i acostuma a ocórrer entre els 40 i els 60 anys.

Els símptomes principals són:

  • Visió borrosa
  • Disminució de la sensibilitat als colors
  • Canvis freqüents de graduació
  • Dificultat i canvis a la visió pròxima

Com deus haver comprovat al vídeo, el Pare Noel ja en té alguns símptomes i per això l’IMO Grup Miranza l’anima que revisi l’estat de la seva visió.

La vista cansada i les cataractes

La vista cansada (presbícia) i les cataractes són les dues alteracions principals lligades al síndrome de disfunció del cristal·lí.

Així mateix, els símptomes associats a aquest problema de visió succeeixen perquè el nostre cristal·lí perd la mobilitat, elasticitat i transparència, i es torna opac amb el pas dels anys, tal com es pot observar en aquesta imatge:

Amb els prop dels 400 anys que té el Pare Noel, intuïm que el seu cristal·lí deu estar molt opac, per això la seva visió no és tan bona com abans.

Solucions expertes per al Síndrome de Disfunció del Cristal·lí

A l’IMO Grup Miranza comptem amb un equip d’oftalmòlegs altament especialitzat per resoldre les alteracions causades pel síndrome de disfunció del cristal·lí:

  • En molts casos, es pot tractar eficaçment amb ulleres.
  • Si el pacient amb presbícia vol prescindir de la dependència de les ulleres, pot optar per una cirurgia refractiva per compensar aquest defecte de refracció total o parcialment.
  • Quan es tracta de les cataractes, la solució sempre és quirúrgica i consisteix a extreure el cristal·lí envellit i substituirlo per una lent intraocular que faci la seva funció.

A l’IMO Grup Miranza disposem d’una amplia gama de lents intraoculars per individualitzar al màxim la cirurgia de la presbícia i de les cataractes.

#SalvemLaMàgiaDelNadal

No deixis que els problemes de visió arruïnin les festes 

Amb aquest missatge volem reiterar la nostra invitació perquè el Pare Noel salvi la màgia de Nadal i pugui repartir els regals nadalencs amb total precisió visitant la xarxa de clíniques de l’IMO Grup Miranza.

Salvemos la magia de la Navidad

Si aquest Nadal notes canvis a la teva vista, posa't en mans dels nostres experts en salut ocular

D’aquesta manera, animem a totes les persones que notin canvis visuals que no esperin a tenir la seva millor visió i es posin en mans dels nostres oftalmòlegs, experts en el tractament del síndrome de disfunció del cristal·lí.

Cataractes: consell expert

La cirurgia de la cataracta és una intervenció segura i eficaç, feta per un oftalmòleg especialitzat, que sàpiga com actuar en tot moment, especialment si es produeixen complicacions durant el procediment.

A més, el nostres oftalmòlegs recomanen no esperar que la pèrdua de visió sigui  molt pronunciada, atès que en fases incipients l’extracció de la cataracta és més senzilla i permet aportar qualitat visual i de vida al pacient.

Agenda la teva cita en línia per posar a punt la teva visió a través d’aquest formulari.

 

Возможно, вас заинтересует