Els tres pilars del maneig de l'ull sec a l’IMO són l'exploració experta, la personalització del diagnòstic i el tractament a mida, amb el suport de l'última tecnologia i des d'una aproximació multidisciplinària.

consulta ojo seco

L’IMO disposa d'una àrea específicament dedicada a l'ull sec per garantir el millor diagnòstic, tractament i seguiment d'aquesta malaltia, comuna i complexa, i per donar suport al pacient a l’hora de comprendre millor el procés i dur a terme un bon manteniment terapèutic, atès que es tracta d'una patologia crònica.

Per això, a l’Institut comptem amb:

 • Equip d'oftalmòlegs i d’optometristes especialitzats en ull sec
 • Gran experiència en l'orientació diagnòstica i en el tractament de la síndrome
 • Última tecnologia aplicada a tècniques diagnòstiques i de tractament a consulta

A més, oferim acompanyament al pacient, més enllà de les visites, mitjançant:

 • Material informatiu sobre les causes, l’evolució i les pautes terapèutiques
 • Orientació a través d'entrevistes personals, amb consells sobre hàbits i higiene de la zona palpebral i de la superfície ocular
 • Seguiment telefònic

optometristas Área Ojo Seco IMO

Els 6 passos del procés a l’IMO

Quan un pacient acudeix per primera vegada l'Àrea d'Ull Sec de l’IMO per consultar sobre aquest problema o hi ha sospita que presenti sequedat ocular, rep la següent atenció:

 1. Proves diagnòstiques preliminars: osmolaritat (composició de la llàgrima) i test de Schirmer (quantitat de llàgrima).
 2. Visita optomètrica: proves d’agudesa visual i de refracció
 3. Visita amb l’oftalmòleg especialista en superfície ocular
 4. Proves addicionals que l’especialista pugui requerir: HD Analyzer (qualitat de la llàgrima) i/o meibografia (estat de les glàndules de Meibom)
 5. Visita amb l’especialista per comentar els resultats de les proves
 6. Seguiment telefònic del tractament amb optometrista especialitzat en ull sec per conèixer l’evolució, comentar les pautes a casa, oferir consells d’higiene palpebral o d’ús de lents de contacte etc.
Dades personals
Foto DNI / NIE / Pasaporte
Adjunta fotografía de tu documento de identidad
Dades del pacient
Foto DNI/NIE/Pasaporte
Adjunta fotografia del document d'identitat del pacient, si es tracta d'un menor d'edat, també has d'adjuntar el document que t'acredita com a tutor legal.
Dades mèdiques oftalmològiques
Historial mèdic general (no oftalmològic)
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Historial oftalmològic
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Dades de facturació
Informes
Si disposes de proves, imatges oftalmològiques o informes, et preguem que ens els adjuntis. Pots enviar-nos proves antigues com a informació addicional, però t'aconsellem afegir proves amb data recent (preferiblement no més de 30 dies), atès que no podem garantir una orientació fiable realitzada sobre la base de proves més antigues.

Возможно, вас заинтересует