L’IMO comença la seva nova etapa

El gran creixement de l’Institut des de la seva creació el 1994 ha culminat amb el projecte d’aquest nou centre on esperem continuar treballant per oferir-li el millor servei i la millor qualitat assistencial.

El gran creixement de l’Institut des de la seva creació el 1994 ha culminat amb el projecte d’aquest nou centre on esperem continuar treballant per oferir-li el millor servei i la millor qualitat assistencial.

El nou edifici, a la Ronda de Dalt de Barcelona (sortida 7) és una gran aposta amb què l’IMO passa a tenir unes instal•lacions de 22.000 metres quadrats en contrast amb els 2.300 de l’antiga seu, unes dimensions que converteixen el centre en un dels més grans d’Europa i situen Barcelona al capdavant de l’oftalmologia internacional.

Les noves dimensions del centre ens permetran millorar l’atenció als nostres pacients, que són el nostre principal objectiu. Per a ells s’han projectat sales d’espera més còmodes i espaioses, un pàrquing amb 210 places i una cafeteria-restaurant, entre altres espais i serveis.

D’altra banda, el nou centre duplica el nombre de sales d’operacions perquè passa de 4 a 8, cosa que garantirà que sempre hi hagi sales disponibles per fer amb menys retard les cirurgies previstes.

A les noves instal•lacions continuarem atenent, com fins ara, pacients de totes les subespecialitats oftalmològiques: retina, còrnia, glaucoma, cataractes, oculoplàstia i estrabisme, entre altres. Així mateix, continuarem apostant per altres àrees no assistencials, com ara la docència o la investigació.

Al nou centre donaremos més cobertura als estudis científics i impulsarem projectes d’investigació propis, a més de continuar col•laborant amb altres estudis multicèntrics o promoguts de manera externa. Tindrem una important zona dedicada a assajos clínics i a la investigació bàsica. El projecte inclou un laboratori que permetrà assumir algunes proves diagnòstiques, com ara determinades anàlisis clíniques.

Finalment, l’IMO té un auditori amb aforament per a 300 persones per a esdeveniments especials que se suma a altres sales per a reunions: una amb capacitat per a 70 persones i dues per a 40 cada una.

 

Возможно, вас заинтересует