Després del tractament estètic, quan podré incorporar-me a les activitats diàries? Estaré de baixa?

Book an appointment. Tell us what date and time you prefer

Els tractaments de medicina estètica que es duen a terme a la consulta no requereixen un període de baixa i, generalment, el pacient pot reincorporar-se a les activitats diàries tan aviat com els acabi, sense marques visibles, excepte alguns casos en els quals es poden apreciar petites marques gairebé imperceptibles.

Amb referència a això, l'únic tractament que deixa marques visibles a la pell és el làser de CO₂. Poden apreciar-se durant una setmana, aproximadament. Així mateix, aquest tractament requereix unes cures específiques durant els mesos següents. D'altra banda, el peeling facial sol fer emergir una “crosta” a la pell de les zones en les quals s'aplica, que desapareix a mesura que el pacient la “muda”, aproximadament al cap de set dies d’aplicar el làser.

Pel que fa als tractaments quirúrgics, com la blefaroplàstia o la cantoplàstia, el postoperatori sol requeriruna baixa aproximada d'una setmana, després de la qual el pacient ja no  acostuma a presentar hematomes.

No obstant això, tot depèn del cas de cada pacient, com també de si els tractaments es duen a terme de manera aïlladao combinats amb uns altres per obtenir els resultats desitjats.

Aquí podràs consultar tots aquests tractaments i els detalls de cadascun.

 

You may be interested in