Documental arquitectònic dedicat a l’IMO

Dissabte 17 de desembre a les 21.30 h, al programa ICONES de BTV, s’emetrà un documental dedicat a l´ IMO, en el qual es podrà admirar l’arquitectura de l’edifici i conèixer amb més detalls l’obra del prestigiós arquitecte català Josep Llinás.
Documental arquitectònic dedicat a l’IMO

El nou edifici de l’Institut de Microcirurgia Ocular de Barcelona es va inaugurar el juliol de 2009 i és obra del prestigiós arquitecte català Josep Llinàs. Les instal•lacions són de 22.000 metres quadrats que contrasten amb els 2.300 de l’antiga seu, unes dimensions que converteixen el centre en un dels més grans d’Europa i situen Barcelona al capdavant de l’oftalmologia internacional.

ICONES es un programa de divulgació que pretén fer un recorregut documental pels edificis que configuren el nou panorama arquitectònic barceloní. En els diferents programes d’aquesta temàtica s’han mostrat noves obres i hi han participat els arquitectes que van idear cada edifici en funció de necessitats i activitat.

Altres edificis que apareixeran o han aparegut ja en aquesta sèrie documental són el Media-TIC, la Biblioteca Jaume Fuster (també obra de Josep Llinàs), el nou Molino, el Mercat de Santa Caterina, la T1 de l’Aeroport de Barcelona, la Torre Agbar i la Torre de Collserola.

Podeu veure el web del programa ICONES amb els programes que han fet i els que emetran properament, com el de l’IMO.

You may be interested in