IMO, un centre compromès amb la visió

Book an appointment. Tell us what date and time you prefer
L’Institut de Microcirurgia Ocular de Barcelona és un referent internacional en la cura integral de la visió mitjançant l’atenció especialitzada, la docència i la investigació
Monogràfic a La Vanguardia

L’Institut de Microcirurgia Ocular de Barcelona (IMO) és un centre assistencial, docent i d’investigació científica de referència internacional en el camp de l’oftalmologia. Des del punt de vista assistencial, ofereix tractament i cirurgia en totes les àrees de la medicina ocular: retina i vitri, cataractes, còrnia i cirurgia refractiva, glaucoma, oculoplàstia, estrabisme, oftalmologia pediàtrica i neurooftalmologia, a més de tenir un departament específic de baixa visió i un servei d’urgències 24 h. Des dels seus inicis, als anys vuitanta, l’Institut ha anat creixent en complexitat, cobertura i visió de futur fins a convertir-se avui, i especialment després de l’últim gran salt que va fer el 2009 amb la inauguració de la nova seu, en un dels centres oftalmològics més grans d’Europa. Actualment, l’IMO fa al voltant de 8.000 cirurgies l’any i prop de 45.000 visites anuals a pacients que procedeixen de Catalunya (50%), d’altres punts d’Espanya (45%) i de l’estranger (5%).

Cura integral

L’IMO ofereix una cura ocular integral que abasta des del tractament de petits defectes de refracció fins als problemes més greus que afecten l’ull i que poden ser devastadors per a la visió. Aquesta cura integral implica una estreta col•laboració de l’equip mèdic, organitzat en departaments especialitzats en les diverses parts de l’òrgan ocular i les seves patologies. Aquest complet quadre mèdic permet actuar de manera experta i eficaç davant de qualsevol amenaça que pugui afectar l’ull i fer-ho, a més, de manera conjunta si cal. Segons el Dr. Borja Corcóstegui, director de l’IMO, “la nostra missió ha estat sempre donar cobertura a totes les àrees de la medicina ocular des de la subespecialització. Creiem que és l’única via per poder abordar els casos més complexos i oferir un diagnòstic sempre des de la perspectiva de cadascuna de les patologies implicades.”

Descarrega’t l’article en PDF.

You may be interested in