Experts en cirurgia refractiva, queratocon i cataracta de l’IMO intervenen al congrés de la SECOIR a València

Els doctors Daniel Elies, José Luis Güell i Óscar Gris, especialistes en còrnia i cirurgia refractiva de l’IMO, participen aquesta setmana a la XXVI edició del congrés de la SECOIR, Sociedad Española de Cirugía Ocular Implanto Refractiva, que té lloc a València entre dimecres 25 i dissabte 28.
Els especialistes de l’IMO intervindran en diferents conferències i simposis sobre cirurgia refractiva, queratocon i cataracta. A més, el Dr. Elies farà una operació de cataracta amb la tecnologia Faco Infinity d’Alcon i implantarà una lent tòrica asfèrica que corregeix l’astigmatisme i a més millora la qualitat visual. Aquesta operació i totes les programades per la tarda del 26 es retransmetran per primera vegada en tecnologia 3D i es podran veure a l’auditori i, a través del servei de streaming, a la web de la SECOIR i en obert per a la comunitat mèdica.

Entre les qüestions que centren l’interès del congrés destaquen la cirurgia de cataracta assistida amb tecnologia de femtosegon i l’ús de lents premium en aquesta mateixa cirurgia.

SECOIR

La SECOIR, amb més de 500 socis, té com a missió difondre i actualitzar els coneixements entre la comunitat de metges oftalmòlegs en tot allò que fa referència a tecnologia en patologies oculars. També en cirurgia de cataracta, còrnia i refractiva.

En el congrés d’enguany destaquen cursos com el de Medical Writing, per aprendre a escriure i publicar un article internacional, cataracta en casos especials o lents fàquiques. Es plantegen diversos simposis interessants per a aquest tipus de comunitat mèdica, com per exemple les controvèrsies en la cirurgia refractiva o en la cataracta, a més del queratocon o la queratoplàstia.

You may be interested in