Borja Corcóstegui participa al congrés Euretina amb una conferència sobre retinopatia diabètica

El Doctor Borja Corcóstegui, director mèdic de l’IMO, presenta una conferència en el marc de l’Euretina Congress que té lloc a Londres del 26 al 29 de maig. És una cita imprescindible que a cada edició reuneix els oftalmòlegs experts en retina de tota Europa.

Euretina acull l’11è Congrés Anual, que cada any es consolida com la cita més important per als experts en retina. La ponència del director mèdico de l´ IMO versarà sobre la retinopatia diabètica.

Amb el nom d’EuRetina, aquesta societat reuneix especialistes en retina de tota Europa amb el propòsit de compartir coneixements entre experts en màcula i retina i vitri d’arreu del continent. A més, pretén estimular la investigació i fer difusió dels avenços en aquests camps.

La intervenció del director mèdic de l’IMO en aquesta trobada posa de manifest un cop més el compromís de Borja Corcóstegui i de la resta de doctors de l’IMO amb el foment de la investigació i la necessitat d’intercanvi de coneixements entre experts.

Es presenta amb una implicació molt activa per part de totes les societats mèdiques. Com per exemple en aquest cas d’EuRetina, que Borja Corcóstegui va presidir al seu moment. O també a l’Esaso (Escola Europea d’Estudis d’Oftalmologia) de la qual el doctor és actualment president del Comitè Científic.

You may be interested in