IMO Manresa

Book an appointment. Tell us what date and time you prefer

 

La nostra nova clínica a Manresa se situa en l'antiga Clínica Oftalmològica del Bages, un centre amb més de 15 anys a la comarca compromesos amb la cura de la salut ocular de tots els seus pacients.

Entrada IMO Grup Miranza Manresa

Entrada IMO Grup Miranza Manresa 

Els oftalmòlegs d'IMO Barcelona també et visitaran al nou centre, donant cobertura a totes les subespecialitats oftalmològiques i, reforçant l'equip mèdic de la, fins ara, Clínica oftalmològica del Bages.

IMO Manresa ofereix a tots els pacients un servei integral que inclou la consulta amb els millors oftalmòlegs experts, proves diagnòstiques i cirurgies oculars d'alta i mitja complexitat. Disposa a més a més, de la tecnologia diagnòstica i quirúrgica més avançada per garantir el tractament que doni solució a totes les necessitats i patologies dels nostres pacients. La nostra missió: oferir la millor atenció oftalmològica mèdica i quirúrgica, ara també, al Bages.

Exploració ocular IMO Grup Miranza Manresa

Exploració oftalmològia a l'IMO Grup Miranza Manresa

Les nostres instal·lacions

Comptem amb unes instal·lacions de 500 metres quadrats, 6 consultes i un quiròfan, dotats de tecnologia i equips d'última generació, necessaris per a la realització de les proves diagnòstiques, exploracions oculars i tractaments més avançats, tal com treballem a la nostra clínica de Barcelona.

Quiròfan IMO Grup Miranza Manresa

Quirófan de l'IMO Grup Miranza Manresa

 

Sol·licita visita

 

Where we are

IMO Manresa

C/ Carrasco i Formiguera, 33 (Baixos)
08242 – Manresa
Tel.: (+34) 93 400 07 00
See map in Google Maps

En bus

Public transport

FGC. Line R5 & R50 direction Manresa. Station/Stop: Baixador de Manresa

Timetables

Monday to Friday, 08:30 A.M - 13:30 PM / 15:00 PM - 20:00 PM