Zones pròximes als ulls: com cal cuidar-les?

Zonas cercanas a los ojos: ¿cómo cuidarlas?
Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

Cures de les zones pròximes als ulls

Les zones pròximes als ulls són especialment sensibles. A banda de protegir les estructures oculars, com és el cas de les parpelles, solen tenir una pell més fina i sensible.

Així mateix, solen ser una de les zones que acusen els primers signes de l'edat més sovint, ja sigui per qüestions genètiques o per d’altres, relacionades amb la forma com gesticulem.

Per tot això, aquesta zona requereix unes cures específiques: no et perdis els consells dels nostres experts en estètica i rejoveniment, que, a més, són oftalmòlegs coneixedors de les zones pròximes als ulls.

Protegeix el contorn dels ulls i les parpelles

Sabies que la pell del contorn dels ulls és 10 vegades més fina que la d'altres zones de la nostra anatomia?

A més, la sang sol circular més lentament en aquesta zona i això, en molts casos, ocasiona que sigui una de les parts del cos que s’alteren més pel cansament, l'estrès o el pas del temps.

Hidratació del contorn dels ulls

El contorn dels ulls i les parpelles tenen la pell molt fina i han de tractar-se amb productes adequats per a aquestes zones

Per matisar i prevenir aquests efectes, t'aconsellem que:

  • Hidratis aquesta zona amb productes específics. Com que aquesta zona és molt sensible, aplica la crema o sèrum amb tocs molt suaus de fora cap a dintre. Per a això, pots utilitzar el dit anul·lar, que sol tenir menys força que la resta.
  • Al final del dia, duguis a terme una neteja facial completa, també amb productes específics per a cada part del rostre. Al contorn d'ulls, és important que el desmaquillant no t'irriti la pell.
  • Tinguis un estil de vida saludable: beu molta aigua, segueix una dieta equilibrada, rica en antioxidants i dorm de set a vuit hores diàries.
  • Protegeixis la pell amb fotoprotectors solars i facis servir ulleres de sol homologades, amb el marcatge CE.

Para matizar y prevenir estos efectos, te aconsejamos que:

  • hidrates esta zona con productos específicos. Como es muy sensible,  aplica la crema o sérum con toques muy suaves de fuera hacia adentro. Para ello, puedes utilizar la yema de tu dedo anular, que suele tener menos fuerza que el resto.
  • al final del día, realices una completa limpieza facial, también con productos específicos para cada parte del rostro. En el contorno de ojos, es importante que el desmaquillante no te irrite la piel.
  • lleves un estilo de vida saludable: bebe mucha agua, sigue una dieta equilibrada, rica en antioxidantes y duerme de 7 a 8 h diarias.
  • protejas la piel con fotoprotectores solares y utilizando gafas de sol homologadas, con el marcado CE.

Si vols saber més detalls sobre la prevenció dels signes de l'edat, no et perdis els nostres consells sobre wellaging, és a dir, sobre com envellir sent la millor versió de tu mateix. Consulta'ls aquí.

Tractaments per al contorn dels ulls i les parpelles

Si, a més de seguir aquests consells vols millorar la zona del contorn dels ulls, hi ha tractaments mínimament invasius que et poden ajudar, com:

Tractaments de medicina estètica

Existeixen multitud de tractaments en consulta i quiròfan per a la zona de les parpelles i el contorn d'ulls

I d’altres, de quirúrgics, com la blefaroplàstia, que elimina les bosses dels ulls i ajuda a rejovenir la mirada.

Així mateix, si el teu problema és la flaccidesa o els ulls caiguts, també hi ha altres intervencions que poden ajudar-te a restaurar l'harmonia de la mirada, com la cantoplàstia o el lífting de celles.

A l’IMO Grup Miranza som experts en aquests procediments, mínimament invasius i sense marques visibles. No dubtis a demanar cita per a una primera valoració amb els nostres especialistes en estètica i rejoveniment.