Wellaging: 5 claus per envellir sent la millor versió de tu mateix

Wellaging: 5 claus
Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

Wellaging: 5 claus

L'envelliment és un procés natural i, per això, no ha d'imposar-nos en excés. En aquest sentit, recentment s'ha començat a utilitzar la paraula wellaging per a les persones que es cuiden, prevenen els signes de l'edat i fan tractaments estètics molt naturals, que disminueixen la sensació de cansament o estrès, fugint d'efectes excessivament cridaners o invasius.

A continuació t'expliquem 5 claus del wellaging

 1. Tingues cura amb el sol

Probablement, aquest és un dels millors consells per a les persones que volen prevenir els signes de l'edat, ja que molts estan relacionats amb el fotoenvelliment. El sol té un efecte acumulatiu a la pell, per això és important començar a protegir-nos des de la infància, fent servir sempre fotoprotecció i evitant cremades per una exposició excessiva.

Per això, el principal consell dels nostres experts en estètica i rejoveniment és fer servir fotoprotector alt (mínim 50) diàriament, fins i tot a l'hivern i reaplicar-lo cada dues o tres hores.

Fer servir fotoprotector és esencial per prevenir l'envelliment

Fer servir fotoprotector solar en la cara i el cos ajuda a prevenir els signes de l'edat en la pell

No obstant això, si ja tens taques solars, a l’IMO Grup Miranza disposem de làsers específics que et poden ajudar a millorar-les, com:

 1. Posa fre als primers signes de l'edat

A partir dels 35-40 anys és possible que comencem a notar que certes arrugues d'expressió comencen a marcar-se més, una certa pèrdua d'elasticitat o hidratació de la pell o petites taques degudes a exposicions solars.

El wellaging consisteix a començar a tractar aquests signes, per matisar-los o detenir-ne l’evolució. Per a això, alguns dels tractaments segons la zona a tractar són:

Medicina estètica per les pells joves

Certs tractaments estan indicats per a prevenir els primers signes de l'edat en pells joves

 1. Teràpies personalitzades per a la pell madura

Pel que fa als pacients amb pell madura, el consell dels nostres experts és que es duguin a terme teràpies estètiques personalitzades, segons les expectatives i les zones que vulguin millorar.

Per això, alguns dels tractaments més demanats consisteixen a:

 • Aportar volum o marcar zones del rostre que l'han anat perdent amb substàncies de farciment
 • Matisar les arrugues amb toxina botulínica o amb el lífting no quirúrgic Ultherapy

En altres casos, la millor opció és quirúrgica i, en la majoria de casos, és definitiva. Per exemple, la blefaroplàstia és indicada per corregir les bosses dels ulls i la cantoplàstia té l’objectiu de solucionar els ulls caiguts o la flaccidesa al voltant dels ulls.

Tractament amb toxina botulínica per les pells madures

Per a les pells madures, tractaments com la toxina botulínica o les substàncies de farciment, ajuden a matisar i reduir les arrugues

A més, a l’IMO Grup Miranza oferim altres tractaments quirúrgics, especialment pensats perquè siguis la millor versió de tu mateix i sense marques visibles. 

 1. No et centris només en la cara i la silueta

Si bé la cara i la silueta són dues zones que poden reflectir els signes de l'edat, d’altres com les mans també poden tenir un aspecte envellit, amb una pell arrugada, poc hidratada i fins i tot taques. Per a aquesta zona, els tractaments més indicats són:

 • La substància de farciment Radiesse®, que aporta volum i estimula la producció natural de col·lagen. Ofereix uns resultats excel·lents i naturals.
 • En les taques a les mans, com les pigues o taques solars, també es pot aplicar el làser IPL o de CO₂, amb molt bons resultats.
 1. Si et faràs un tractament, posa't en les millors mans

És important que et posis en mans d'un especialista, amb àmplia experiència en tractaments tant mèdics com quirúrgics i que, a més, sàpiga tractar amb diligència qualsevol complicació que pugui sorgir.

Medicina estètica, mans expertes

Posar-se en mans expertes és clau, per a obtenir els millors resultats i evitar complicacions

A més, l'especialista també ha de tenir una cura especial per dur a terme la valoració del pacient i d'aspectes clau com:

 • El seu historial clínic
 • Les expectatives que té
 • Solucionar qualsevol dubte que pugui sorgir

Tot això, amb l'objectiu d'oferir un tractament personalitzat i, si és necessari, integral, atès que no hi ha dos casos iguals ni dos pacients que presentin les mateixes necessitats.