Ultherapy lífting no quirúrgic amb ultrasons

Ultherapy lífting no quirúrgic
Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES
Aconsegueix
2
efectes: tensar la pell i estimular el col·lagen
Tractament
0%
invasiu
Teràpia en
1
única sessió
Ultherapy lífting no quirúrgic amb ultrasons

Què és Ultherapy? 

Ultherapy és un lífting no quirúrgic que, mitjançant ultrasons focalitzats, aconsegueix un doble efecte:

  • Desencadena una contracció cutània instantània, que tensa la pell de manera natural.
  • Estimula la producció de col·lagen de les capes profundes per renovar-la i tonificar-la des de l'interior, sense afectar la superfície.

Ultherapy combat la flacciditat del rostre, del coll i de l'escot sense cirurgia, i ofereix uns resultats no agressius per al pacient.

En quins casos es fa?

Ultherapy és indicat per a pacients amb flacciditat lleu o moderada i,especialment, per a:

  • Elevar les celles i reduir excessos lleugers de pell ales parpelles (bosses)
  • Aixecar i contreure la pell situada a la zona inferior de la barbeta per eliminar el sotabarba o la papada
  • Dissimular les arrugues del coll i de l'escot

Zones Ultherapy

Ultherapy està indicat per a diverses zones facials i l'escot

Ultherapy no substitueix un lífting quirúrgic; és una opció alternativa per a les persones que busquen prevenir l'envelliment facial de forma no invasiva, corregir els primers signes de l'edat sense causar canvis bruscos d'aspecte i també prolongar els efectes d'una cirurgia estètica prèvia.

Per què Ultherapy

Ultherapy permet treballar en tres profunditats diferents amb la finalitat d'aconseguir els millors resultats. És l'únic equip d'ultrasons d'alta intensitat que permet una visualització en temps real de les zones per tractar i això permet una seguretat més gran i un efectemillor, ens assegura d'evitar estructures delicades i focalitzar l'energia en el teixit objectiu.

Per què a l’IMO Grup Miranza

Durant aquests últims anys, ha sorgit el sistema HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound), basat en la tecnologia d’Ultherapy, que va ser el primer i únic amb aquestes prestacions aprovat per l'agència nord-americana FDA.

A l’IMO Grup Miranza comptem amb Ultherapy des de fa més de mitja dècada, i vam serun dels primers centres de l’estat espanyol a adquirir-lo.

La Dra. Luz María Vásquez va ser una de les primeres metgesses certificades per a l'ús d’Ultherapy a Espanya i és una experta amb experiència àmplia en aquesta tècnica, a les zones facials i pròximes als ulls.

Exàmens previs

Abans d’aplicar Ultherapy és necessari que l'expert en estètica i rejoveniment pugui fer un examen complet i una avaluació personalitzada del pacient.

Així mateix, es fan fotografies per valorar l'estat del pacient abans i després del tractament.

Durant el tractament 

Aquest tractament es fa a la consulta, de forma indolora i mínimament invasiva per al pacient. D’aquesta manera, no és necessàrial’anestèsia, tot i que algunes vegades el pacient nota molèsties lleus.

Preparació pacient Ultherapy

Preparació d'una pacient abans de dur a terme Ultherapy

Per dur a terme Ultherapy, se segueixen aquests passos:

  1. Es neteja la pell.
  2. S'aplica un gel d'ultrasons i es col·loca la peça de mà suaument sobre la pell.
  3. Els ultrasons focalitzats travessen la superfície de la pell fins a aconseguir la profunditat programada (fins a 4,5mm), en la qual la calor de l'energia alliberada (65 °C) amb la màxima precisió, indueix la producció natural de col·lagen.

En general, es necessita una única sessió, d'entre trenta i cent vint minuts en funció de la zona a tractar.

Després del tractament 

Ultherapy es fa en una sessió única i, en acabar, el pacient pot apreciar un primer efecte de tensió, tot i que els resultats reals apareixen a partir del segon o tercer mes, quan la pell aconsegueix la tonificació definitiva. Això es deu a la regeneració del col·lagen. Els beneficis poden durar un any o més depenent del procés d'envelliment de cada pell i de les cures generals que elpacient dugui a terme. A partir d’aquest moment, si el pacient ho vol, pot repetir la sessió amb Ultherapy o fer-se un nou tractament de retoc.

El pacient pot reprendre immediatament l’activitat quotidiana. Ultherapy és mínimament invasiu, no requereix baixes ni cures especials.

En acabar el tractament, la pell pot quedar lleument enrogida i aquest efecte desapareix al cap de poques hores.

A vegades, és possible que el pacient noti una lleugera inflamació o sensació de formigueig els dies següents a la sessió i, de forma menys freqüent, petits hematomes o falta de sensibilitat. En tots els casos, són sensacions tènues i temporals.

Ultherapy pot associar-se a altres tractaments inductors de col·lagen o d'estètica com la toxina botulínica i l’àcid hialurònic.