Tractament de les ulleres

Tratamiento de la ojera
Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES
Consigue
2
efectos: rejuvenecimiento y aspecto descansado
Resultados:
12-18
meses
Duración:
20-30
minutos
Tractament de les ulleres

Què és el tractament de les ulleres?

El tractament de les ulleres i de les bosses dels ulls amb àcid hialurònic és un dels procediments de medicina estètica més demanats, ja que aconsegueix rejovenir i dotar el rostre i la mirada d'un aspecte descansat i vital.

Aquest tractament es pot completar amb farciments d'àcid hialurònic en altres zones, com també amb altres substàncies, com la toxina botulínica.

Valoració pacient (tractament de la ullera)

Assessorament a pacient previ al tractament de la ullera

Per què l’IMO Grup Miranza

A l’IMO Grup Miranza els nostres especialistes en estètica i rejoveniment també són oftalmòlegs coneixedors de l'àrea ocular i del voltant dels ulls. Per això, tenen gran experiència tant en cirurgies com en altres tractaments oculofacials.

En quins casos es fa?

El tractament de les ulleres i bosses dels ulls amb àcid hialurònic és indicat per ales pells joves i madures que, generalment, presenten aquests signes:

  • Ulls enfonsats
  • Bosses a la parpella inferior
  • Ulleres
  • Petites arrugues a la parpella inferior

Pel que fa a les bosses dels ulls, és important la valoració prèvia de l'especialista perquè pugui avaluar si aquesta tècnica és la millor opció per al pacient, ja que també hi ha una altra opció quirúrgica (la blefaroplàstia).

L'àcid hialurònic aporta volum, elasticitat, to i hidratació a les zones on s'aplica. El resultat és una pell més vitalitzada, com també una mirada descansada i rejovenida.

Exàmens previs

En primer lloc, és necessària una exploració completa de la zona ocular i facial.

Fotografies abans del tractament de la ullera

Abans i després el tractament es prenen fotografies del pacient

Així mateix, és necessari que l'especialista que fa el tractament conegui la història clínica del pacient, sobretot si pateix malalties autoimmunes o infeccioses o si s'ha fet altres tractaments en aquesta zona.

També es prenen fotografies del pacient abans i després del tractament per valorar-ne els resultats.

Durant el tractament

El tractament de les ulleres i bosses dels ulls amb àcid hialurònic té una durada de 20-30 minuts. No obstant això, pot durar més si es tracten altres zones.

Crema anestèsica abans del tractament de la ullera

Abans de les injeccions, s'aplica crema anestèsica

Abans de fer el tractament, s'aplica anestèsia tòpica a la zona a tractar. Passats uns quants minuts, quan ha fet efecte, l'especialista es fa el tractament a través de microinjeccions d'àcid hialurònic.

Després del tractament

En acabar el tractament, el pacient pot dur a terme les seves activitats diàries i ja pot apreciar gran part dels resultats. No obstant això, pot ser que percebi una certa sensació d'entumiment, rojor a la zona tractada, com també petits hematomes, que desapareixen durant les següents hores o dies.

Tractament de la ullera amb àcid hialurònic

Tractament de la ullera amb àcid hialurònic (abans i després de 15 dies)

El tractament de la ullera es duu a terme a la consulta i és mínimament invasiu

Els resultats definitius s'aprecien a partir del quart o cinquè dia i tenen una durada aproximada d'entre 12 i 18 mesos.

Així mateix, després de les injeccions d'àcid hialurònic és important seguir aquestes indicacions:

  • No fer exercici, durant les primeres 24hores
  • No anar a saunes, no prendre el sol, ni raigs UVA, durant les primeres 48hores
  • No tocar ni fer massatges a la zona injectada, durant les primeres 72 hores

En acabar el tractament, el pacient pot apreciar un gran canvi immediat. No obstant això, els resultats definitius apareixen a partir del quart dia, aproximadament.

La durada de les injeccions d'àcid hialurònic varia en funció del pacient i de la zona d'aplicació. Generalment, els efectes duren entre 8 i 18 mesos, i desapareixen de manera progressiva.