Sobre l'IMO Grup Miranza

Sobre l'IMO Grup Miranza
Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

L’IMO Grup Miranza és una xarxa de centres oftalmològics, referent internacional en procediments oftalmològics quirúrgics combinats i en cirurgies d'alta complexitat.

Format per oftalmòlegs especialitzats en cada part de l'ull o patologia ocular, els experts de l’IMO Grup Miranza, col·laboren plegats per a l'avenç en oftalmologia, gràcies al treball en xarxa i a una important labor docent i investigadora.

Oftalmòlegs de l'IMO Grup Miranza

 

Els oftalmòlegs de l'IMO Grup Miranza són líders en oftalmologia

La nostra trajectòria 

L’IMO va començar la seva aposta en l'àmbit de la medicina privada, a mitjan anys 80. Des de llavors, cada vegada més persones confien en el nostre compromís, experiència i lideratge.

L'any 2009 suposa un salt qualitatiu important, amb el trasllat de l'activitat a unes noves instal·lacions a Barcelona, amb 70 consultes i 8 quiròfans, on anualment fem prop de 65.000 visites i 8.000 cirurgies. El nostre equip de 180 professionals ens permet assumir aquesta activitat amb un servei de qualitat i amb un tracte personalitzat en tot el procés mèdic i quirúrgic.

A finals de 2018 i després d'una trajectòria de prop de 30 anys sent referent en oftalmologia a Barcelona, l'Institut de Microcirurgia Ocular (IMO) es va unir a Miranza, grup principal en centres d'excel·lència en benestar ocular i amb presència en més de 21 ciutats espanyoles.

A partir d'aquest moment, la família IMO va créixer amb la incorporació d'un nou centre a Manresa (a la, fins llavors, Clínica Oftalmològica del Bages), així com d'una seu a Madrid, situada a Mirasierra. 2022 suposa el salt internacional de l'IMO Grup Miranza, amb la incorporació d'una clínica a Andorra, ubicada a la, fins ara, Vallmedic Vision.

IMO Grup Miranza, més de 30 anys liderant l'oftalmologia.

L’IMO Grup Miranza: oftalmologia en xarxa i superespecialitzada

Actualment, l’IMO Grup Miranza és una xarxa cohesionada i innovadora de centres de referència en oftalmologia. Als nostres centres s'ofereix el diagnòstic i tractament de totes les malalties oculars: de les més comunes, a les més complexes, així com altres procediments mèdics i quirúrgics electius, com la cirurgia refractiva o teràpies que ofereixen solucions estètiques oculars i facials.

Per què triar l’ IMO Grup Miranza

1. Els nostres oftalmòlegs estan superespecialitzats en cada part de l'ull: cadascun d'ells coneix les peculiaritats de les patologies que tracta i posseeix una gran experiència en el diagnòstic i en les possibles teràpies per a donar-los solució.

2. Els nostres experts en salut ocular estan implicats en l'avenç de l'oftalmologia. Per això, col·laboren amb diferents equips interns i externs per desenvolupar instruments, fàrmacs i noves tècniques per donar solució a les malalties de la visió.

3. Estem compromesos amb la recerca: l’IMO Grup Miranza Barcelona és l'únic centre d'Espanya amb un laboratori de biologia molecular propi, al qual es duen a terme importants projectes de recerca relacionats amb malalties oculars sense cura, en l'actualitat. Així mateix, el Departament de Genètica s'ofereix diagnòstic i consell genètic a les persones que pateixen malalties oculars hereditàries.

4. Tenim l'únic centre oftalmològic d'Espanya acreditat pel prestigiós segell de qualitat Joint Commission International: oferim la millor qualitat i seguretat assistencial als nostres pacients, a través del compliment d'estrictes protocols clínics.

5. Els nostres quiròfans posseeixen la màxima seguretat: renoven periòdicament la classificació ISO 6. Per això, la nostra àrea quirúrgica és referent en bioseguretat i confort al nivell exigible en cirurgies cardíaques.

Pacient IMO Grup Miranza

Els oftalmòlegs de l'IMO Grup Miranza estan especialitzats en cada part o malaltia de l'ull

Ens apassiona ajudar-te a veure-hi millor

Ens mou ajudar les persones a veure-hi millor, tinguin l'edat que tinguin, siguin nens o adults, perquè una bona visió és sinònim d'una bona qualitat de vida.

No volem que et perdis el millor d'aquesta vida:

  • les postes de sol

  • el somriure dels teus nets

  • els primers passos dels teus fills

  • i moltes altres coses que mereixen ser vistes

Visión IMO Grupo Miranza

Des de l'IMO Grup Miranza no volem que perdis res de vista

Tot això, mantenint l'empatia i qualitat humana que ens caracteritza, bolcats en l'atenció al pacient, dedicant a cada cas clínic tot el temps i els recursos necessaris per a una atenció personalitzada i amb les millors garanties.

En aquest sentit, els pacients que ho necessiten són atesos en un mateix dia per diferents especialistes, segons les necessitats del cas. Se'ls simplifica així gestions i programació de noves visites.

Des de fa més de 30 anys, busquem solució a qualsevol problema ocular mitjançant l'aplicació experta dels millors tractaments. Comptem amb un equip mèdic altament especialitzat i compromès, a més de la tecnologia més avançada i unes instal·lacions modernes, àmplies i còmodes.

Dr. Borja Corcóstegui, Director Mèdic de l’IMO Barcelona i president del CLF (Clinical Leaders Fòrum) de Miranza

Les nostres seus

Fes clic sobre cada seu de l'IMO Grup Miranza per conèixer-ne tots els detalls: