Rinomodelació

Rinomodelació
Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES
Durada:
20-30
minuts
Resultats:
12-18
mesos
Efecte:
100 %
natural
Rinomodelació

Què és la rinomodelació?

La rinomodelació és un tractament que es fa a la consulta per corregir, harmonitzar i embellir la forma del nas.

Per això, es fan servir substàncies reabsorbibles de farciment, com l'àcid hialurònic, amb l'objectiu de modelar el nas, fins a aconseguir l'efecte desitjat. A vegades, també s'aplica toxina botulínica a l'inici del septe nasal, per aconseguir apujar la punta i obtenir un efecte de “nas arromangat”.

Les persones que volen modificar certs aspectes del nas sense passar per quiròfan cada vegada demanen més aquest tractament.

En quins casos es du a terme?

És un tractament que permet corregir certes imperfeccions del nas, per harmonitzar-la.

Exploració abands de la rinomodelació

La rinomodelación permet harmonitzar l'aspecte del nas

Els efectes principals són:

  • Fer-la més recta
  • Corregir geps
  • Apujar la punta

A més, la rinomodelació es pot dur a terme al costat d'altres tractaments facials, com els farciments amb àcid hialurònic o les injeccions de toxina botulínica.

Un dels principals avantatges de la rinomodelació és que els resultats són 100% naturals. Comque no es produeix un canvi total del nas, els pacients acostumen a sentir-se “ells mateixos”, amb una millora substancial d'aquesta zona del rostre.

Exàmens previs

En primer lloc, es du a terme un examen complet de la zona facial, en concret del nas. Durant aquesta visita es valora l'historial clínic del pacient i les possibles malalties sistèmiques que pugui tenir.

Així mateix, l'expert en medicina estètica i rejoveniment valora, juntament ambel pacient, les seves expectatives, ja que tot i que la rinomodelació millora substancialment l'aspecte del nas, no l'empetiteix ni l'estilitza.

També es prenen fotografies per valorar l'estat del pacient abans i després del tractament.

Rinomodelació

La rinomodelación es realitza aplicant microinjeccions d'àcid hialurònic

També es prenen fotografies per valorar l'estat del pacient abans i després del tractament.

Durant el tractament

El tractament sol ser relativament ràpid (20-30 minuts). No obstant això, pot ser superior, si es duen a terme tractaments complementaris.

En primer lloc, es fa una neteja completa de la zona on s'injectarà el tractament, ja que no hi pothaver restes de cosmètics facials, com ara cremes o maquillatge.

A continuació, s'aplica una pomada anestèsica, per evitar que el pacient tingui molèsties. I, passats uns quants minuts, es comencen a aplicar les microinjeccions per modelar el nas, segons l'efecte desitjat pel pacient.

Després del tractament

En acabar el tractament, es poden apreciar, gairebé al 100%, els resultats definitius: és possible que aparegui rojor a la zona injectada, algun hematoma i una mica d'inflamació. No obstant això, el pacient pot reprendre amb normalitat les activitats diàries.

Els resultats definitius es poden veure a partir dels 3-4 dies.

Després de la rinomodelació

Després de la rinomodelación el pacient pot reincorporar-se a les seves activitats diàries

Els resultats definitius es poden veure a partir dels 3-4 dies.