Dr. Ramón Medel

  • Referent europeu en el maneig de patologia orbitària
  • Introductor a Europa del lífting mediofacial transconjuntival
  • Precursor de tècniques de ptosi palpebral com el flap frontal directe
Col·legiat núm. 27168
Dr. Ramón Medel
Demana visita. Digues-nos quin dia prefereixes per a la teva propera visita

Trajectòria professional

El Dr. Ramón Medel és soci de l'IMO i professor del Màster en Cirurgia Plàstica Oftàlmica i Orbitària de l'IMO i la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Destaca, especialment, pel seu reconeixement internacional i participa, anualment, com a ponent o cirurgià convidat en multitud de cursos i congressos d'arreu del món.

Així mateix, lidera la trobada biennal Barcelona Oculoplastics, juntament amb els altres membres dels Departaments de Oculoplástica i d'Estètica i Rejoveniment Oculofacial de l'IMO, un esdeveniment que s'ha convertit en referent nacional i internacional de totes dues especialitats.

És oftalmòleg, subespecialitzat en cirurgia oculoplástica, dedicada a corregir malalties o problemes de la zona palpebral (com les malposicions, la cirurgia de ptosis, el lífting mediofacial transconjuntival o la blefaroplastia) i de l'òrbita (com els tumors orbitaris o la reconstrucció orbitària en orbitopatía tiroidal), entre altres.

També és expert en teràpies amb finalitats cosmètiques, no invasives, d'estètica i de rejoveniment oculofacial, dirigides a millorar l'aparença del rostre i de la mirada, com les substàncies de farciment o els tractaments amb toxina botulínica.

Coneix aquí tots els tractaments que realitza el Departament de Oculoplástica de l'IMO i aquí els que duu a terme el Departament d'Estètica i Rejoveniment Oculofacial.

Pel que fa a la seva formació, va realitzar un fellowship en Cirurgia Oculoplástica al Moorfields Eye Hospital de Londres, Regne Unit (1995-1996) i va ser Observer en la Unitat de cirurgia Plàstica Oftàlmica i orbitària de la Jules Stein Clinic de UCLA, Los Angeles (USA), en 2002.

D'altra banda, és també oftalmòleg del Departament d'Òrbita i Cirurgia Oculoplástica de la Ciutat Sanitària Vall d'Hebron (UAB) i Director del Curs de Doctorat Patologia Orbitària en Cirurgia Plàstica oftàlmica en el mateix centre

 

Descarregar el currículum en PDF