Dr. Ramón Medel

  • Referent europeu en el maneig de patologia orbitària
  • Introductor a Europa del lífting mediofacial transconjuntival
  • Precursor de tècniques de ptosi palpebral com el flap frontal directe
Col·legiat núm. 27168
Dr. Ramón Medel
Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

Trajectòria professional

El Dr. Ramón Medel és soci de l'IMO i professor del Màster en Cirurgia Plàstica Oftàlmica i Orbitària de l'IMO i la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Destaca, especialment, pel seu reconeixement internacional i participa, anualment, com a ponent o cirurgià convidat en multitud de cursos i congressos d'arreu del món.

Així mateix, lidera la trobada biennal Barcelona Oculoplastics, juntament amb els altres membres dels Departaments de Oculoplástica i d'Estètica i Rejoveniment Oculofacial de l'IMO, un esdeveniment que s'ha convertit en referent nacional i internacional de totes dues especialitats.

És oftalmòleg, subespecialitzat en cirurgia oculoplástica, dedicada a corregir malalties o problemes de la zona palpebral (com les malposicions, la cirurgia de ptosis, el lífting mediofacial transconjuntival o la blefaroplastia) i de l'òrbita (com els tumors orbitaris o la reconstrucció orbitària en orbitopatía tiroidal), entre altres.

També és expert en teràpies amb finalitats cosmètiques, no invasives, d'estètica i de rejoveniment oculofacial, dirigides a millorar l'aparença del rostre i de la mirada, com les substàncies de farciment o els tractaments amb toxina botulínica.

Coneix aquí tots els tractaments que realitza el Departament de Oculoplástica de l'IMO i aquí els que duu a terme el Departament d'Estètica i Rejoveniment Oculofacial.

Pel que fa a la seva formació, va realitzar un fellowship en Cirurgia Oculoplástica al Moorfields Eye Hospital de Londres, Regne Unit (1995-1996) i va ser Observer en la Unitat de cirurgia Plàstica Oftàlmica i orbitària de la Jules Stein Clinic de UCLA, Los Angeles (USA), en 2002.

D'altra banda, és també oftalmòleg del Departament d'Òrbita i Cirurgia Oculoplástica de la Ciutat Sanitària Vall d'Hebron (UAB) i Director del Curs de Doctorat Patologia Orbitària en Cirurgia Plàstica oftàlmica en el mateix centre

 

Descarregar el currículum en PDF