Quiròfans

Vista panoràmica d'un quiròfan
Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES
L'àrea quirúrgica de l’IMO, amb 8 sales d'operacions, és una de les més avançades d'Europa, referent en tecnologia, en innovació tècnica, en higiene i en confort.

Els quiròfans de l'Institut acullen prop de 8.000 cirurgies anuals i, gràcies a l’amplitud i a l’alta dotació tècnica, a més dels processos estrictes de treball, de manteniment i d’higiene que s’hi duen a terme, permeten aconseguir un excel·lent confort dels pacients i una gran eficàcia en els resultats.

A més, l'àrea quirúrgica de l’IMO és pionera en l'obtenció, des del 2014, de la màxima qualificació de bioseguretat en les seves 8 sales d'operacions: l’ISO 6, que equipara els quiròfans d'oftalmologia amb aquells en què es realitzen trasplantaments o intervencions cardíaques, d’acord amb la nova normativa. Això ha estat possible gràcies a estrictes processos de treball, manteniment i higiene. A més, la qualificació especialitzada de cirurgians i anestesiòlegs, l'amplitud dels quiròfans i la seva dotació tecnològica, garanteixen també la màxima eficàcia, seguretat i confort de l'àrea quirúrgica. 

Galeria de fotos

Làser de femtosegon
Sales d'operacions
Moment durant una intervenció
Moment durant una intervenció
Sales d'operacions
Moment durant una intervenció
Abans d'entrar a la cirurgia