Política de galetes

Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

Definició i funció de les galetes

D’acord amb allò que estableix la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, l’informem que aquest lloc web emmagatzema informació de les adreces IP dels ordinadors i fa servir galetes amb l’objectiu de prestar millor servei i d’oferir-li una experiència de navegació més bona.

Les galetes són petits arxius de text que contenen informació i que es generen a l’ordinador o terminal de l’usuari quan navega pel lloc web. En navegar per aquesta web vostè presta el seu consentiment per  rebre aquestes galetes. A través d’elles, INSTITUT DE MICROCIRURGIA OCULAR DOS S.L.U. (IMO) només obté i conserva la informació en les condicions descrites en aquesta Política de galetes:

Quin tipus de galetes fem servir?

En funció de l’entitat que les gestiona:

 • Galetes pròpies: són les que enviem al seu ordinador o terminal des de la nostra pàgina web.
 • Galetes de tercers: són les que s’envíen al seu ordinador o terminal des d’un domini o una pàgina web que no gestionem nosaltres, sinó una entitat col·laboradora. Per exemple, les que fa servir Google, que instal·la galetes que ens ajuden a analitzar el funcionament del nostre lloc  web i a millorar l’efectivitat de les nostres campanyes de màrqueting.

En funció del termini de temps que romanen actives:

 • Galetes de sessió: són un tipus de galetes dissenyades per arreplegar i emmagatzemar dades mentre accedeix a la nostra web i romanen a l’arxiu de galetes del seu navegador fins que  abandoni la pàgina. Per exemple, les galetes d’identificació.
 • Galetes persistents: són un tipus de galetes en què les dades continuen emmagatzemades al  terminal i s’hi pot accedir i es poden tractar durant un període determinat de temps.

En funció de la finalitat:

 • Galetes d’anàlisi: són les que, ben tractades per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i fer el mesurament i l’anàlisi estadística de la utilització que fan els usuaris del nostre web. Per fer-ho analitzem la navegació a la nostra pàgina web a fi de millorar l’oferta de productes o serveis que oferim. En són exemples:
  • El nombre de visitants únics de cada pàgina/secció, que es fa servir per fer un recompte de les vegades que el lloc web és visitat per un usuari i per saber la primera i l’última vegada d’aquesta visita. Això ajuda a conèixer les àrees de més èxit i a augmentar i millorar el contingut, amb l’objectiu que els usuaris obtinguin una experiència i un servei més satisfactoris.
  • La data i l’hora d’accés al nostre web, per poder esbrinar les hores de més afluència i fer els ajustaments necessaris per evitar problemes de saturació a les hores punta.
  • La font de trànsit, que registra l’origen de l’usuari, és a dir, l’adreça d’Internet des de la qual parteix l’enllaç que va a la nostra web, per potenciar els diversos enllaços i bàners que apunten al nostre servidor i que ofereixen resultats millors.

 

Com puc configurar o deshabilitar les galetes?

Pot configurar el seu navegador perquè l’avisi de la recepció de galetes i negar-se a acceptar-les activant la configuració al navegador que permet rebutjar-les. No obstant, l’advertim que la desactivació de les galetes pot provocar la limitació o fins la impossibilitat d’accés a algunes funcionalitats del nostre web i que alguns serveis poden deixar de funcionar correctament.

Si vol més detalls sobre la configuració de les galetes al seu navegador, consulti’n el menú d’ajuda.

També li proposem consultar els llocs web següents: Aboutcookies, youronlinechoices, Network Advertising Initiative o Digital Advertising Alliance, on trobarà explicacions detallades de com eliminar les galetes del seu ordinador i més informació general sobre les galetes.

 

Galetes de tercers / empreses col·laboradores

Google:

Google ofereix un gran nombre de productes per ajudar-nos a administrar anuncis i llocs web, entre els quals hi ha Google Analytics. En visitar el nostre lloc web poden enviar-se algunes galetes al seu navegador.

Google Analytics és l’eina d’analítica que ajuda el nostre lloc web www.imo.es/ca a entendre la manera com els usuaris interactuen amb les propietats. Pot fer servir un conjunt de galetes per recopilar informació i informar de les estadístiques d’ús dels llocs web sense identificar personalment els visitants de Google. Consulti més informació sobre les galetes de Google Analytics

 

Plataforma de testing i anàlisi d'usabilitat

El present web utilitza tecnologies de seguiment d'usabilitat, les quals no identifiquen l'usuari. Aquestes tecnologies consisteixen en la utilització de Heatmaps, Scrollmaps, clickmaps, enregistraments anònims de l'ús dels Usuaris del web, valoracions i de l'experiència d'usuari, anàlisi del Funnel i de Conversions, així com en l’elaboració de sondejos.

Dades personals
Foto DNI / NIE / Pasaporte
Adjunta fotografía de tu documento de identidad
Dades del pacient
Foto DNI/NIE/Pasaporte
Adjunta fotografia del document d'identitat del pacient, si es tracta d'un menor d'edat, també has d'adjuntar el document que t'acredita com a tutor legal.
Dades mèdiques oftalmològiques
Historial mèdic general (no oftalmològic)
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Historial oftalmològic
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Dades de facturació
Informes
Si disposes de proves, imatges oftalmològiques o informes, et preguem que ens els adjuntis. Pots enviar-nos proves antigues com a informació addicional, però t'aconsellem afegir proves amb data recent (preferiblement no més de 30 dies), atès que no podem garantir una orientació fiable realitzada sobre la base de proves més antigues.