XXIX Congrés de l’ESCRS (European Society of Cataract and Refractive Surgeons), presidida pel Dr. Güell de l’IMO

Del 17 al 21 de setembre tindrà lloc a Viena el XXIX Congrés de l’ESCRS (European Society of Cataract and Refractive Surgeons)

Aquest esdeveniment reunirà oftalmòlegs d’arreu del món interessats i especializats en les patologies i els tractaments que afecten el segment anterior i la còrnia.

El 16 de setembre hi haurà per primera vegada la col•laboració de dues societats oftalmològiques europees: la Glaucoma Society i Eucornea (European Society of Cornea & Ocular Surface Disease Specialists). “Aquesta trobada servirà de preàmbul al congrés i és especialment atractiva per a joves oftalmòlegs que encara s’estan formant”, explica el Dr. Josep Lluis Güell que presideix l´ ESCRS des de fa un parell d’anys. “La nostra intenció és que aquestes trobades es puguin anar repetint en propers congressos de l’ESCRS”, aclareix el Dr. Güell, que a més ha estat estretament implicat en l’organització d’aquest esdeveniment. “El nostre objectiu és que tingui cada cop un nivell acadèmic més elevat”.

El congrés també tindrà mòduls de cirurgia experimental i tallers que permetran que els assistents es posin al dia dels últims avenços oftalmològics.

Més informació al programa del Congrés.