¡Visita IMO Grupo Miranza Barcelona!

Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

L’IMO Grup Miranza et convida a visitar les seves instal·lacions amb motiu del Dia Mundial de la Visió. T'avancem que podràs conèixer espais que, habitualment, no estan oberts al públic.

imo grupo miranza barcelona

El pròxim 13 d'octubre, se celebra el Dia Mundial de la Visió i, des de l’IMO Grup Miranza estem preparant una activitat molt especial. Tindrà lloc la setmana prèvia, el dijous, 6 d'octubre, a les 19h i està especialment pensada per als nostres pacients.

Durant l'esdeveniment, les persones que assisteixin podran conèixer les instal·lacions de la nostra avantguardista clínica barcelonina, que compta amb més de 24.000 metres quadrats, 100% dedicats a la visió i obra de l'arquitecte Josep Llinàs.

La visita inclourà tant els espais interiors com els exteriors i permetrà descobrir les particularitats d'un recinte distintiu no sols per la seva ubicació, amb excepcionals vistes de la ciutat, sinó també per la seva estudiada geometria, específicament ideada per a complir la funció de centre oftalmològic.

L’IMO Grup Miranza Barcelona

La seu de l’IMO Grup Miranza Barcelona, inaugurada el 2009, destaca per:

  • El seu disseny innovador i per la seva situació privilegiada
  • Comptar amb 70 consultes i 8 quiròfans.
  • Circuits i equipaments especialment ideats per oferir als nostres pacients el servei més complet.


El laboratori de biologia molecular és un dels espais que es poden visitar.

Allò que l'ull "no veu"

Durant el tour, es podran visitar espais de la clínica que, generalment, no visiten els nostres pacients, com:

  • El recentment ampliat laboratori de biologia molecular, on el Departament de Genètica duu a terme la labor investigadora.
  •  El circuit intern de consultes.
  •  La biblioteca.

Finalment, servirem un pica-pica al jardí, des del qual es poden veure les estructures que formen l'esquelet de l'edifici.

Les places per a aquesta activitat són limitades, per això, és imprescindible que et registris a través del formulari d'aquesta pàgina.

Per a més informació: alberto.lopez@imo.es