Ultherapy es consolida com un dels tractaments de rejoveniment facial més eficaços i sol·licitats

L’IMO ofereix, de forma pionera en un centre oftalmològic a Espanya, aquesta tecnologia mínimament invasiva que ha estat guardonada amb quatre Beauty Choice Awards i que destaca per ser el primer lífting no quirúrgic que utilitza els ultrasons per tensar la pell i per estimular la producció de col·lagen, des del front fins a la zona de l'escot.

tractament Ultherapy

La revolucionària tecnologia d’Ultherapy, incorporada de manera precursora en un centre oftalmològic a Espanya pel Departament d'Estètica i Rejoveniment Oculofacial de l'IMO des del 2015, ha demostrat els seus bons resultats com a únic lífting no quirúrgic aprovat per la FDA nord-americana (Food and Drug Administration) per aixecar les celles, el coll i la barbeta, a banda de dissimular les línies i les arrugues de l'escot, de forma mínimament invasiva.

 

Aquest sistema, que també té la marca europea CE, ha revolucionat les consultes d'estètica com a alternativa a la cirurgia i ha aconseguit destacar com a via de tractament que no requereix l'ús d'agulles ni d'injeccions per revitalitzar la mirada i per aconseguir un aspecte més jove i tonificat, des del front fins a la zona de l'escot. Per a això, "utilitza l'energia d'ultrasons que arriben fins a les capes més profundes de la pell i la rejoveneixen des de l'interior, de manera que en deixen la superfície intacta i penetren, sense dissipar-se, fins a la mateixa profunditat que aconsegueixen els líftings quirúrgics", explica la Dra. Luz María Vásquez, oftalmòloga experta en oculoplàstica i estètica, acreditada amb el certificat d'autenticitat per a l'ús d'aquest innovador sistema.

 

Segons l'especialista de l’IMO, "a més de la seva gran penetració, un altre avantatge dels ultrasons és que permeten obtenir imatges ecogràfiques amb què identificar les capes dèrmiques i subdèrmiques de teixit més òptimes per a l'aplicació del procediment". D'aquesta manera, s'allibera calor controlada i focalitzada en el pla precís, on es produeix una contracció cutània instantània que tiba la pell, alhora que s'estimula la producció de col·lagen per reafirmar-la i per combatre la flacciditat lleu-moderada amb un efecte natural.

 

Per aquesta raó, la Dra. Vásquez destaca que és una de les teràpies cosmètiques més sol·licitades per suavitzar els signes de l'edat a la consulta del Departament d'Estètica i Rejoveniment Oculofacial de l'Institut, un dels dos únics centres oftalmològics a Espanya que disposa d'aquest avançat equip,  amb el qual ja s'han fet més d'un milió de tractaments a tot el món.

Ultherapy està present en les consultes d'estètica de més de 60 països i la seva demanda continua creixent gràcies als bons resultats que ofereix amb un procediment que evita passar per quiròfan en els casos seleccionats. 

Reconeixement internacional

Els beneficis d’Ultherapy –els resultats reals del qual apareixen a partir del segon mes i duren al voltant d'un any– no només estan avalats pels pacients, sinó també per més de mig centenar d'estudis clínics i de nombrosos reconeixements internacionals. Un dels més recents és la distinció com a millor tractament facial del 2017, que li ha atorgat per quart any consecutiu la revista especialitzada New Beauty en els Beauty Choice Awards, escollits a través dels vots de lectors, editors i professionals de la bellesa després de vuit mesos de prova i de valoració dels productes.

 

Juntament amb l'eficàcia i la comoditat del lífting amb ultrasons –es duu a terme en una única sessió, d'entre mitja hora i dues hores, i no requereix anestèsia ni temps de baixa–, la seguretat és una de les característiques més destacades d'Ultherapy, per la qual cosa una aplicació correcta del tractament resulta fonamental. Millorar l'aparença evitant el risc de complicacions fa indispensable un coneixement expert de l'anatomia del rostre i, en particular, de l'àrea periocular, especialment delicada.

 

L’equip de l’IMO està format per oftalmòlegs especialitzats amb gran experiència i prestigi en aquest camp, pioners al nostre país amb l'impuls, fa dues dècades, del Departament de Oculoplàstica i l'interès dels quals per estar a l'avantguarda de les noves tendències estètiques va motivar el 2014 la posada en marxa d'un departament específic dedicat al rejoveniment oculofacial.