Tractaments d’estètica ocular i facial, personalitzats i mínimament invasius

Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES
Tractaments d’estètica ocular i facial

Amb el pas dels anys podem començar a notar els primers signes de l'edat, especialment en el rostre i les zones properes als ulls.

Parlem amb la Dra. Luz M. Vásquez, oftalmòloga experta en estètica explica els tractaments estètics més indicats, segons el pacient.

La medicina estètica, en auge

Els tractaments de medicina estètica s'han convertit en opcions cada vegada més demanades pels homes i dones, a partir dels 30 anys. Actualment, hi ha multitud de productes, com ara:

  • la toxina botulínica, també anomenada bòtox
  • l'àcid hialurònic
  • equips mèdics, com els làsers que tenen l’objectiu de dissimimular tractar i prevenir els signes de l'edat: arrugues, taques de la pell

Optem per tractaments mínimament invasius, la majoria dels quals es fan a la consulta, amb resultats molt naturals. L’objectiu és que cada persona que confia en nosaltres surti de la consulta sent la millor versió de si mateixa”, explica la Dra. Vásquez.

Dra. Luz M. Vásquez

A l'IMO Grup Miranza som oftalmòlegs i experts en medicina estètica i oculoplàstica, això ens fa àmpliament coneixedors de les zones oculars i properes als ulls.  

Dra. Luz Maria Vásquez 

La importància de l'assessorament personalitzat

Així com no hi ha dues persones iguals, no existeix una fórmula única per a tractar els signes de l'edat: "Valorem cada cas de forma personalitzada, atès que, per exemple, no tots tenim la mateixa genètica, és a dir, no envellim o gesticulem igual", prossegueix la Dra. Vásquez.

“En alguns casos, combinem diversos tractaments, com els injectables o els làsers, per a aconseguir l'efecte desitjat”, aclareix l'especialista. 

Tractament amb toxina botulínica (bòtox)

Les teràpies de estètica es personalitzen en funció de cada pacient, les seves necessitats i característiques

Els tractaments poden fer-se amb anestèsia tòpica en consulta i, com que no deixen marques visibles, el pacient pot reincorporar-se a les seves activitats diàries, si ho vol, en acabar.

Dra. Luz Maria Vásquez 

Tendències per a pells joves

Pel que fa als tractaments més demandats per a les pells joves solen ser preventius, per frenar els primers signes de l'edat.

Alguns dels més freqüents són: 

D'altra banda, "si ja existeixen marques de l'edat, podem injectar toxina botulínica o substàncies de farciment, com l'àcid hialurònic”, explica la Dra. Vásquez. 

Exploració pacient medicina estética

Els tractaments en persones joves solen ser preventius, per a frenar els primers signes de l'edat

Actualment, una altra tendència en auge és el baby botox, que consisteix a aplicar dosis molt petites d’aquesta substància per frenar l'aparició d'arrugues. 

Dra. Luz Maria Vásquez

Teràpies individualitzades per a les pells madures

Probablement, un dels tractaments estrella per a la pell que ja presenta signes de l'edat és el lífting sense cirurgia Ultherapy, que Vásquez va començar a aplicar de manera pionera a l’estat espanyol, fa més de mitja dècada.

No obstant això, cal tenir en compte que “per a certes persones, la millor opció és quirúrgica i hem de valorar una blefaroplàstia, indicada per a corregir les bosses dels ulls o una cantoplàstia, per solucionar els ulls caiguts o la flaccidesa al voltant dels ulls”, explica l'experta.

Làser IPL (medicina estètica)

El làser IPL millora l'aspecte de la pell i elimina taques, com les solars

Així mateix, tant la pell jove com la madura pot beneficiar-se dels làsers IPL i de CO2, els quals estan indicats per millorar l'aspecte de la pell i eliminar certes taques, com les solars o les de l'acne, entre altres.

Tractaments complementaris a una cirurgia refractiva

En paral·lel, "a les nostres consultes de medicina estètica també atenem a alguns dels pacients que es fan intervencions ocular a l'IMO Grup Miranza, com les cirurugies refractives, per prescindir de la dependència de les ulleres, explica la Dra. Vásquez. 

Cirurgia refractiva làser

Els pacients que se sotmeten a una cirurgia refractiva poden combinar-la amb tractaments de estètica

Es tracta d'un perfil de pacient que opta per combinar aquesta mena de procediments amb tractaments de medicina estètica per corregir certes arrugues, ulleres o imperfeccions de la pell que quedaven ocultes per les ulleres.

Dra. Luz Maria Vásquez

Posar-se en les millors mans

Tant pel que fa a la valoració prèvia com el tractament, és important posar-se en mans d'un especialista, amb àmplia experiència en teràpies de medicina estètica i quirúrgiques, si és el cas. A banda de dur a terme el tractament correctament, els especialistes hem d'estar formats i saber actuar amb diligència en cas de qualsevol complicació que pugui sorgir”, conclou Vásquez.

Els experts en estètica de l'IMO Grup Miranza

Dades personals
Foto DNI / NIE / Pasaporte
Adjunta fotografía de tu documento de identidad
Dades del pacient
Foto DNI/NIE/Pasaporte
Adjunta fotografia del document d'identitat del pacient, si es tracta d'un menor d'edat, també has d'adjuntar el document que t'acredita com a tutor legal.
Dades mèdiques oftalmològiques
Historial mèdic general (no oftalmològic)
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Historial oftalmològic
Si us plau, completa el següent qüestionari amb les dades que coneguis
Dades de facturació
Informes
Si disposes de proves, imatges oftalmològiques o informes, et preguem que ens els adjuntis. Pots enviar-nos proves antigues com a informació addicional, però t'aconsellem afegir proves amb data recent (preferiblement no més de 30 dies), atès que no podem garantir una orientació fiable realitzada sobre la base de proves més antigues.