Revolucionari lífting sense cirurgia per rejovenir de forma natural i segura

Demana visita. Digues-nos quin dia prefereixes per a la teva propera visita

Ultherapy abandera els tractaments estètics poc invasius i altament eficaços, valors en alça, segons el Departament d'Estètica i Rejoveniment Oculofacial de l'IMO.

Lifting sin cirugía Ultherapy – Dra. Luz María Vásquez

Quins tractaments estètics tenen més èxit? Ultherapy és un revolucionari sistema de lífting que no requereix cirurgia i que, amb una única sessió i amb resultats que duren al voltant d'un any, combat la flacciditat de la cara, del coll i de l'escot. Segons els especialistes del Departament d'Estètica i Rejoveniment Oculofacial de l'IMO, on aquesta tècnica s'aplica de manera pionera des del 2015, Ultherapy està indicat per a persones que volen elevar les celles, dissimular les arrugues i/o reduir les bosses dels ulls i la papada. Tot això, amb naturalitat i de forma mínimament invasiva, cosa que converteix aquesta opció en un procediment estrella, que pot fer-se en qualsevol moment –fins i tot a l'estiu–, atès que rejoveneix la pell des de l'interior mitjançant ultrasons focalitzats a la zona subcutània.

Estimular el col·lagen

L'augment de la temperatura i la sequedat ambiental fa que aquesta època de l'any sigui idònia per a tractaments estètics que reforcin la hidratació de la pell, com els còctels de mesoteràpia (combinacions de vitamines, d’oligoelements i d’altres substàncies) o els skinboosters (microinjeccions d'àcid hialurònic). "Aquesta nova tècnica hidrata i nodreix la pell en profunditat perquè llueixi suau i llisa, ja que els skinboosters restableixen l'hidrobalanç cutani i reactiven la producció de col·lagen", explica la Dra. Luz María Vásquez.

Una altra opció que destaca l'especialista, fonamentada en l'estimulació d'aquesta proteïna essencial per a la qualitat dels teixits, és la injecció de substàncies inductores de col·lagen per tal d'ajudar a recuperar la fermesa cutània. En tots els casos, es tracta de teràpies realitzades a consulta, amb l'avantatge que són pràcticament indolores i que permeten tornar immediatament a la vida quotidiana.

Moment a la consulta d'estètica i rejoveniment oculofacial de l’IMO durant una sessió de tractament amb skinboosters, una tècnica que hidrata la pell i estimula el col·lagen.

Ulleres i arrugues perioculars

L’IMO també ofereix altres tractaments estètics per revitalitzar la mirada i el rostre sense necessitat de passar per quiròfan. En aquest sentit, la correcció de les ulleres enfonsades mitjançant injeccions de fillers és el que més es sol·licita a consulta. Aquestes substàncies de farciment, com l'àcid hialurònic, restauren la pèrdua de volum i milloren els contorns en diferents zones facials, amb resultats naturals que poden combinar-se amb un altre dels procediments més requerits: les injeccions de toxina botulínica per dissimular les línies d'expressió (principalment, a les celles i a les potes de gall). Lluny de "paralitzar" la cara, el popularment conegut com a "Botox" permet suavitzar les arrugues existents i prevenir-ne de noves, gràcies a la relaxació temporal dels músculs facials.

La blefaroplàstia, cirurgia estrella

Corregir les bosses i l'excés de pell de les parpelles és una altra de les principals inquietuds entre els pacients que acudeixen a l’IMO, i la blefaroplàstia, una de les cirurgies estètiques facials més demanades, és la tècnica de referència per donar-los solució quirúrgica. A l'Institut es duu a terme assistida amb làser i a la parpella inferior, a través de la conjuntiva, de manera que s’eviten marques visibles a la pell, es facilita el postoperatori i es minimitzen riscos possibles, com la retracció de la parpella (anormalment baixa), que impedeix tancar completament l'ull. Els especialistes de l'IMO són ​​introductors a Europa d'una sofisticada tècnica per tractar aquest problema –el lífting mediofacialtransconjuntival–, tot i que destaquen que, "practicada de manera experta, la blefaroplàstia és una cirurgia amb efectes espectaculars, en què les complicacions són totalment evitables".

Estètica i salut ocular

Com conclouen des dels departaments d’Oculoplàstica i d'Estètica i Rejoveniment Oculofacial de l'IMO, centre pioner en la fusió entre estètica i oftalmologia, "les parpelles, a més d'emmarcar la mirada, són delicades estructures que compleixen la funció indispensable de protegir i de mantenir la hidratació dels ulls. Per això, a l'hora de realitzar-los tractaments estètics, és prioritari garantir la salut ocular; com passa, en general, en abordar altres teixits del terç mitjà i superior de la cara".