Nous #MomentsIMO

El dia a dia a l'IMO es compon de centenars d'històries. Els pacients, oftalmòlegs i tot el personal viuen moments irrepetibles cada dia que, com vam fer el 2017, volíem condensar en un vídeo de 3 minuts.

Momentos IMO 2 - Feliz Navidad

La segona entrega de "Moments IMO" mostra alguns dels pensaments, sentiments i situacions que acompanyen la nostra activitat, en què l'empatia, la passió, el compromís, l'experiència, la innovació i la recerca de les millors solucions es mostren en les escenes d’aquest vídeo.

Veiem la concentració i la tecnologia que acompanya el nostre equip a les sales d'operacions, el suport que els nostres metges i la resta del personal dispensen als pacients en la seva recerca de solucions als seus problemes de visió, el treball en equip que es requereix per obtenir els millors resultats, el compromís amb l'excel·lència... I també veiem els anhels, les pors, les esperances i les satisfaccions dels pacients i familiars que posen la seva confiança en l'IMO.

Moments IMO mostra el suport que els nostres doctors i la resta del personal ofereixen als pacients

La peça reprèn la campanya que es va iniciar a finals del 2017 i que, a principis del 2018, va donar lloc a un anunci de 30 segons i un seguit de suports gràfics, que van poder veure’s en diverses plataformes online y offline d’àmbit nacional, regional i local (com ara YouTube, Spotify, televisió, premsa, dominicals o el tramvia de Barcelona). Els oftalmòlegs i pacients de l'IMO són ara, com llavors, els protagonistes d'aquesta nova peça, l'essència del qual es condensa en la frase del psicòleg Alfred Alder, que tanca el primer vídeo de "Moments IMO":

Mira amb els ulls dels altres.
Escolta amb l'oïda dels altres.
Sent amb el cor dels altres.

Durant el Nadal, a més, al vídeo s’hi cola un personatge molt especial... No us ho perdeu.