L’IMO organitza un curs dirigit a personal assistencial

Amb una part teòrica i una altra de pràctica, tractarà els àmbits de l’optometria, la infermeria tècnica fotogràfica i quirúrgica i assistencial tècnica especialitzada en oftalmologia.

IMO està treballant en l’organització del primer Curs de Noves Tecnologies de Suport en Oftalmologia, que tindrà lloc a la seu de l’Institut els dies 27 i 28 de maig. L’objectiu del curs és proporcionar al personal assistencial d’oftalmologia tots els recursos disponibles per al desenvolupament òptim de la seva feina i compartir amb ells els coneixements basats en l’experiència dels professionals de l’IMO. Segons Alfons Margalef, de la Unitat de Fotografia de l’IMO i coordinador del curs, “esperem que aquestes jornades siguin útils al personal no mèdic per oferir als pacients una millor atenció especialitzada”.

El curs, que constarà d’una part teòrica i una altra de pràctica, abordarà les àrees d’optometria, fonamental per realitzar un bon diagnòstic; infermeria tècnica fotogràfica especialitzada en oftalmologia, una àrea que té sistemes de captura d’imatges digitalitzades moderns i que resulta imprescindible per a la detecció de les patologies que afecten el segment anterior i posterior de l’ull; i infermeria quirúrgica i assistència tècnica especialitzada en oftalmologia, incloent la preparació de les tècniques quirúrgiques, l’instrumental i els aparells en el tractament de les malalties oculars.