La Ophthalmic Photographers Society premia la tasca de la Unitat de Fotografia de l’IMO

Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES
La Unitat de Fotografia de l’IMO guanya quatre premis atorgats per l’Ophthalmic Photographers Society amb diverses fotografies sobre temes relacionats amb diverses patologies oculars. Els premis es van lliurar al congrés anual de l’American Society of Cataract and Refractive Surgery
Una de les imatges premiades per l’Ophthalmology Photographers Society

Quatre imatges fetes per la Unitat de Fotografia de l´ IMO han estat guardonades per l´ Ophthalmic Photographers Society. Cada any l’’associació americana d’àmbit internacional atorga premis que promouen la formació i el desenvolupament en aquest camp.

Els guardons es van lliurar a finals de març al congrés anual de l´ American Society of Cataract and Refractive Surgery. L’esdeveniment va tenir lloc a San Diego (Califòrnia), on s’exhibiran les fotografies premiades en les diverses categories.

Les fotografies de l’IMO guardonades són: Hemangioma cistoide, segon premi a la categoria “45 graus de camp o més”; Despreniment de retina amb múltiples ruptures (la imatge que apareix al costat d’aquestes línies), tercer premi a la mateixa categoria; Síndrome de dispersió pigmentària, tercer premi a la categoria “Amb làmpada de fenedura”, i Fotocoagulació panretinal en retinopatia diabètica proliferativa, tercer premi de la categoria “Angiografia fluoresceïnica”.