IMO Grupo Miranza posa a disposició dels seus pacients consultes mèdiques online

Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES

Amb aquest nou servei, l'Institut ofereix la seva àmplia experiència en salut ocular l'àmbit de la telemedicina. 

teleconsulta imo

Rebre assessorament de manera no presencial, còmoda i telemàtica, per part dels experts en salut ocular de l’IMO (Grupo Miranza), ja és possible a través d'una senzilla videotrucada. Així, qualsevol pacient que ho desitgi podrà beneficiar-se d'aquest servei de teleconsulta, que ofereix acompanyament i consell diagnòstic, així com assessorament immediat per part de l'oftalmòleg sobre qualsevol situació o problema visual.

Un dels grans avantatges d'aquest servei és que l'especialista podrà determinar si la condició o malaltia ocular del pacient pot ser tractada a casa o si, per contra, requereix desplaçament a l’IMO (Grupo Miranza) per fer proves complementàries o el tractament corresponent.

Una visita telemàtica completa

Una vegada finalitzada la teleconsulta, a banda de rebre orientació diagnòstica, l’IMO farà arribar al pacient documents relacionats amb la visita, així com un informe mèdic completi una recepta electrònica, en cas que l'oftalmòleg hagi prescrit algun fàrmac o canviat la medicació.

Així mateix, es farà arribar la factura i una enquesta de satisfacció, dirigida a valorar i ajudar a millorar el servei.

Amb aquest servei de teleconsulta oferim acompanyament i consell diagnòstic, així com assessorament immediat, sobre qualsevol situació o problema visual

Dra. Anniken Burés, membre del Departamento de Telemedicina  

Teleconsulta en 2 senzills passos

Tan sols són necessaris dos passos per sol·licitar cita:

  1. Emplenar aquest formulari
  2. Completar el pagament mitjançant targeta bancària

A partir d’aquí, l'equip del Centre de Contacte amb el Pacient (CCP) de l’IMO es posarà en contacte, en un termini màxim de 24h, per completar la citació i enviar tota la informació i documentacions necessàries per dur a terme la teleconsulta amb totes les garanties.

Així mateix, en el cas que el pacient sigui menor d'edat o es trobi en situació de tutela, haurà d'estar acompanyat en tot moment per almenys un dels progenitors o el seu tutor legal.

Urgències presencials 24h

L'IMO ofereix un servei d'urgències 24h, tots els dies de l'any

Paral·lelament, l’IMO continua oferint a tots els seus pacients un servei d'Urgències 24h, sense cita prèvia, els 365 dies de l'any. Per ser atès, només és necessari acudir directament a l’IMO o trucar al 93 400 07 00.


Fes clic per saber quan és necessari acudir a urgències oftalmològiques.