El Dr. Rafael Navarro, nou director mèdic de l’IMO Grup Miranza Barcelona

Solicita visita en IMO COM VOLS DEMANAR CITA? PROGRAMA LA TEVA VISITA ET TRUQUEM NOSALTRES
Dr. Navarro, director mèdic

El Dr. Borja Corcóstegui, fins ara Director Mèdic de la nostra seu a Barcelona, ​​ha cedit la direcció mèdica al seu col·lega, el Dr. Rafael Navarro, donant així pas a les noves generacions.

El canvi és un punt i seguit a la trajectòria del Dr. Corcóstegui, que continuarà vinculat a l'IMO Grupo Miranza, on seguirà exercint com a oftalmòleg, així com ostentant la presidència de la Fundació IMO.

Objectiu: liderar l'oftalmologia del futur

Durant els darrers anys, el Dr. Navarro ha assumit funcions de coordinació a la seu barcelonina de la nostra clínica, que han culminat en el seu nomenament com a director mèdic.

Per la seva banda, el Dr. Corcóstegui destaca "la seva implicació, així com la capacitat de lideratge, decisió i gestió. A més, té una trajectòria professional que l'avala a tots els nivells".

Així mateix, aquest relleu es produeix en un moment en què s'estan sentant les bases de futures teràpies, que donaran solució a malalties oculars, moltes hereditàries i actualment, sense tractament. Per això, la pràctica diària del Dr. Navarro sempre s'ha caracteritzat per unir la clínica amb la recerca.

"Volem estar a l'avantguarda de l'oftalmologia i liderar la investigació en aquest camp, amb l'objectiu final de millorar la visió i la salut ocular de les persones".

Dr. Rafael Navarro i Dr. Borja Corcóstegui

Més de 3 dècades de trajectòria

El Dr. Navarro és especialista en retina mèdica, amb més de 30 anys de trajectòria. És expert en:

Així mateix, coordina molts dels projectes de recerca clínica i bàsica, aquests últims, duts a terme al laboratori de biologia molecular de la nostra seu barcelonina.

Alguns dels projectes en què està vinculat són el desenvolupament d'un xip de visió artificial per tractar la DMAE seca, actualment sense cura, o el tractament d'aquesta mateixa malaltia amb una teràpia gènica.

Ens avançava detalls sobre els projectes en aquesta entrevista.

dr. rafael navarro
El Dr. Rafael Navarro és un professional just i honest, atributs molt importants en un àmbit com el de la salut.

Dr. Borja Corcóstegui

Coneix millor el Dr. Rafael Navarro...

  • ​​​Fa més de trenta anys que està vinculat a l'oftalmologia, unint la pràctica clínica, com a oftalmòleg, amb la investigació.
  • És expert en retina mèdica i lidera molts dels projectes de recerca del nostre Departament de Genètica.
  • Presideix, des de fa una dècada, el Comitè Ètic d'Investigacions Clíniques de l'IMO Grupo Miranza.
  • A més, dirigeix ​​el Departament d'I+D+i de Miranza.

La nostra seu de Barcelona, ​​ara liderada pel Dr. Rafael Navarro, és el vaixell insígnia de l'IMO Grup Miranza. A més, també estem presents a Madrid, Andorra i Manresa.