Compromesos amb la prevenció davant el COVID-19

Vetllar per la seguretat dels nostres pacients és un dels compromisos d'IMO (Grup Miranza) com a centre d'excel·lència en oftalmologia.

Vetllar per la seguretat dels nostres pacients és un dels compromisos d'IMO (Grup Miranza) com a centre d'excel·lència en oftalmologia. Extremar les mesures de prevenció és molt necessari en el context actual de pandèmia (COVID-19).
Aquests són els principals protocols que apliquem al nostre centre per garantir la seguretat en la cura de la teva salut i benestar:

 1. Icona de virus Realitzem test de detecció d'anticossos a tot el nostre personal.
 2. icona de rentat de mansEns rentem les mans amb solució desinfectant abans i després de cada consulta.
 3. Estructura protectora Utilitzem estructures protectores per evitar qualsevol contacte directe durant l'exploració ocular.
 4. icona de màscaraUtilitzem guants i mascareta per realitzar els exàmens oftalmològics.
 5. icona de desinfectantDesinfectem totes les superfícies i instruments de la consulta entre pacient i pacient i, al quiròfan, entre cirurgia i cirurgia.
 6. iconaEl material que entra en contacte amb la còrnia es desinfecta/esterilitza després de cada ús o bé s'utilitza material d'un sol ús.
 7. icona de netejaExtremem les mesures de neteja i desinfecció en zones comunes.
 8. icona de personesLimitem el nombre de persones a les sales d'espera per mantenir la distància de seguretat.

La importància de col·laborar com a pacient

A part d'adoptar estrictes mesures de seguretat en el nostre centre i per part del nostre equip, apel·lem a la col·laboració dels nostres pacients amb l'objectiu de preservar les millors condicions de seguretat i higiene durant tota la visita al centre. Amb aquest propòsit i, confiant veure'ns aviat, et donem 5 pautes – amb l'aval de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i les Societats Oftalmològiques espanyoles i europees-.
Gràcies per compartir el nostre compromís!

 1. Icona de distància de seguretatConserva la distància de seguretat d'1,5 m entre persones.
 2. icona ruixadorUtilitza la solució hidroalcohòlica que trobaràs al centre per una bona desinfecció de mans.
 3. Icona de màscaraProtegeix boca i nas amb la mascareta tota la visita al centre.
 4. Icona de persona esternudant / tossint En cas de presentar símptomes, comunica'ns-ho i segueix les recomanacions específiques i els circuits especials que t'indicarem.
 5. Icona de persona solaSi no és estrictament necessari, accedeix a la consulta sense acompanyant o, en cas de ser necessari, amb un de sol.